1766.jpg

Tässäpä ensimmäinen kuva Vauvasta heti syntymän jälkeen. Siitä on jo puoli vuotta, kun sain pienen miehen ensimmäisen kerran syliini. Aika on mennyt ihan äärettömän äkkiä, alun koko ajan nukkuvasta pikkuisesta on kasvanut poika, jota maailma kiinnostaa ja joka haluaa ottaa osaa kaikkeen ihanaan.

Vauva aloitti elämänsä vauhdikkaasti ja äänekkäästi, ponnistusvaihe oli vaivaisen minuutin ja sitten maailmassa olikin kiukkuisesti potkiva ja raivokkaasti huutava poika, jonka huutoa kesti ensimmäiset puoli tuntia. Tiedä mitä protestoi, olisiko halunnut vähän hitaamman syntymän vai eivätkö vanhemmat miellyttäneetkään? ;)

Ristiäisiinsä asti Vauva lähinnä vain nukkui. Toki osasi alun masuvaivojansa huudella myös silmät kiinni, mutta muutoin poikanen oli helppo kuin mikäkin. Pientä oli vaikea hermostuttaa, sen myönsivät neuvolan täditkin, jotka yrittävät saada mokomat Vauvan hermostumaan. Rinta maittoi ja kasvu oli hyvää, joten mikäs oli nukkuessa.

Vähitellen hereillä olot lisääntyivät, mutta Vauva pysyi edelleen hyväntuulisena hurmurina. Into lähteä liikkeelle on kova, nyt puolivuotiaana Vauva ryömii innokkaasti paikasta toiseen ja rakastaa päristelemistä. Pientä miestä turhauttaa kovin se ettei konttaaminen onnistu, joten myös kiukunpurkauksia sattuu silloin tällöin. Outo maailma kun ei toimi kuten Vauva haluaa!

Tänään Vauvalle aukeni puolivuotispäivän kunniaksi kokonaan uusi alue: Puolen vuoden täysimetys on ohi, nyt äidinmaidon lisäksi opetellaan uusia makuja ja koostumuksia. Uudet maut aloitimme tietenkin sipsihyllyn tuotteilla, mikä tuleva seuramies se semmoinen olisi, joka ei heti ensimmäiseksi naposteltaviin tutustuisi. ;) Vauva sai tänään käteensä kokonaista kaksi Laatupaakarin maissinaksua. Ilmeisesti muita oli seurattu silmä kovana, naksut päätyivät tietenkin suuhun. Tosin tiedä häntä menikö mitään mahaan asti, ainakin bodylla ja kasvoilla oli maissisotkua. Tästä se lähtee!

1767.jpg