Täältä lähtisi tosi halvalla reipas 3-vuotias neitonen hyvään (tai vaikka vähän huonompaankin) kotiin nimellistä korvausta vastaan. Jos raha on kynnyskysymys, niin voinhan minä vaikka muutaman kympin maksaakin, jos joku huolisi...

Imettelin Vauvaa päikkyjen jälkeen ja ovi keittiöön oli kiinni, jotta nuori herra malttaisi syödä paremmin pikkaisen hämärämmässä. Essi puuhasi jotain keittiössä ja tuli sitten valittamaan, että käsissä on sotkua. Käskin mennä vessaan pesemään kädet ja unohdin asian saman tien. Kun sitten vaihdettuani vaipat menin keittiöön, odottamassa oli hurmaava näky. Esikoinen oli ottanut kananmunat jääkaapista ja rikkonut ne pitkin poikin lattioita ja pöydällekin oli riittänyt. Onneksi munia oli vain neljä, niistäkin tuli riittävästi sotkua.

Olipa kiva siinä luuttuilla kananmunasössöä, vihonviimeistä siivottavaa moinen töhnä. Vauva yritti päästä osingoille, mutta tyytyi lopulta kuitenkin ensin rouskuttelemaan saumurin jalkapedaalia ja sitten ryntäämään kissan ruoka-astialle. Essi majaili viisaasti olohuoneessa... Aluksi ajattelin ottaa kuvan muistoksi, mutta onneksi tulin sekunnissa järkiini - en tahdo muistaa tätäkään tempausta. Mies saa virittää jääkaapin oveen jonkun salpasysteemin, mulle riitti nyt!