Essi oli tänään kotona, ajattelin että nyt on pakko pärjätä taas oman poppoon kanssa pystyi nostelemaan ipanoita tai ei. Ja senhän huomasi, Vauvan aamupäiväunet jäivät tietenkin vajaiksi, Essi piti sellaista möykkää, että kuurokaan ei taatusti olisi nukkunut.

Iltapäiväunille päätinkin sitten yrittää kunnolla. Kävelytin Vauvan makkariin, tyrkkäsin pepusta parisänkyyn ja kierittelin pääpuolelle tissivalmiiksi (kyllä äiti keinot keksii jos nostella ei kerran saa). Otin Vauvan tissille ja huutelin Essiä toiselle puolelle nukkumaan. Ei onnistunut, onneksi sentään videot pyörähtivät käyntiin, joten Vauvalla olisi edes jotkut mahdollisuudet saada unta. Vauva nukahtikin tissille, mutta tuntui vaativan nukkuakseen äidin kainalon ja tissin tyynyksi, joten torkuin itsekin siinä. Essi kävi säännöllisin väliajoin möykkäämässä vieressä, mutta onneksi Vauva nukahti helposti uudelleen.

Lopulta Essi meni vessaan pissille ja huuteli kymmenen minuuttia lorua "PISSA TULI!!!". Niin kovaa kuin keuhkoista lähti. Neitihän osaa pyyhkiä pypyn itsekin, jos vaan tahtoo. Lopulta möykkä hiljeni ja torkahdin taas. Heräsin myöhemmin ja pääsin kuin pääsinkin kiemurtelemaan pois herättämättä Vauvaa. Essi katseli videota olohuoneessa ja karmea totuus paljastui vasta kun menin vessaan. Kauhukakara oli lätrännyt hammastahnan kanssa, keittiöstä oli haettu keittolautanen, siihen oli puristeltu hammastahnaa. Vessanpöntön kansi oli hammastahnassa, lattia, jakkara ja lavuaari. ARGH! Mikä ihmeen pakkomielle tuolla kakaralla on sotkea joka paikkaa milloin sinkkisalvalla milloin Lansinohilla. Ylipäätänsä millä tahansa, joka tarttuu kiinni kuin pikaliima. Hammastahnan Essi oli ottanut vessan kaapeista kiipeilemällä lavuaarin päällä, sanomattakin on selvää, että hammastahnaa neiti ei todellakaan saa itse ottaa.

Siivoilin vessan kiroillen hiljaa itsekseni, saapa nähdä milloin Essi tempaisee seuraavan kerran. Vessaan jäi kyllä raikas ihana tuoksu, jotain hyvää tuostakin episodista...