Ei vaan, taktisesti maksoin laskut päivällä _ennen_ Tuppereita ja tilin saldon muistaminen auttoi hillitsemään ostomaniaa. Tuppereilla on ihan kiva käydä, tällä kertaa kiikarissa oli ihan must-ostos eli Tupperin purkinavaaja. Lapsiperheessä moinen kapistus on oiva, terävät reunat ovat pienille nopeille sormille muutoin iso riski. Tupperware-hinnoittelu on ainoa huono puoli, vaikka muutoin tuotteet vallan mainioita ovatkin.

Tupperit ovat myös herkkusuun kiva illanvietto, emännät todella panevat parastaan. Tälläkin kertaa tarjoilu oli suorastaan ylenpalttista, kolmea eri piirasta, kuivakakkua ja kahta lajia keksejäkin. Essi näytti taas hyvän kotikasvatuksen tuloksia kahmimalla keksejä minkä ehti. :P Nautitut keksin näkyivät loistavasti suun ympärillä, suklaa paitsi on hyvää myös tahmaa leikki-ikäiset.

Vauvan jätin rohkeasti Miehen armoille, kumma kyllä koitoksesta selvisivät hengissä ja ilman vaurioita sekä isä että poika. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että minä en olekaan korvaamaton? ;) Paikkailin kuitenkin omaa kolhiintunutta imagoani heti kotiinpaluun jälkeen parkkeeraamalla sänkyyn Vauva tissillä, Essi tuli vielä kasan päälle, joten tunnelma oli tiivis.