Hetki sitten toistin taas joka iltaisen rituaalini eli tarkastin Blogilistalta kuinka monta tilaajaa minulla ja Kotikarusellillä on. Aluksi hymy kohosi huulilleni, yksi uusi tilaaja. Hienoa! Mutta kun sain hidastelevan Blogilistan Kotikarusellin lukeman - hidastelevan ihan syystä, sen tulin karvasti kokemaan kun näin, että Kotikarusellillä oli kokonaista KAKSI uutta tilaajaa! Tämä on HUUTAVA VÄÄRYYS! Oi miksi oi miksi oi miksi Tsu on taas yhden tilaajan Kaleidoskooppia edellä.

Sekin on jo minulta huomattava myönnytys, että olen valmis tyytymään tasapeliin. Jos maailma olisi oikeudenmukainen paikka, minulla olisi KOLME KERTAA niin paljon tilaajia kuin Tsulla koska Tsulla on KOLME KERTAA niin paljon lapsia kuin minulla. Kyllähän näissä asioissa joku roti pitäisi olla... Mutta ei, vaatimattomana ihmisenä olen valmis tyytymään myös tasapeliin.

Tämä ei nyt vetele, tästä lähtien noudatan polkkauksessa ja Blogilistalla uusia, reiluja sääntöjä:

1. Blogilistan suosikeihin en hyväksy yhtään blogia, jossa ei ole vähintään kerran historian aikana viitattu ja linkitetty blogiini.

Hähää, siinä meni se onneton Blogisanomatkin. Aina nekin horisee jostain Sellisteistä (varmaan joku kiero viittaus Koti Karu Selliin taas, ei ihme että Kotikarusellillä on yksi tilaaja enemmän...) ja kirjallisuudesta (Pässi ja Illusia?), mutta eivät löydä joukosta todellista helmeä eli MINUA! Samainen täysin turha aviisi ei löytänyt edes Blogistanin parhaiten nimettyä uutuuttakaan...

2. Jatkossa aion pitää huolen myös siitä, että kilkuttelen blogini kaikkiin seksikkäisiin blogiluokkiin. Huolellisten tutkimusteni tuloksena olen päätellyt, että seksikkäintä Blogistanissa ovat sukkapuikot, Neulonta-luokka, here I come!

3. Lahjon kaikki sukulaiseni ja tuttavani tekemään tunnukset Blogilistalle ja ruksimaan Kaleidoskoopin. Koska kyseinen ihmisjoukko koostuu Miehestä, joka ei blogiani suurin surminkaan suostu lukemaan ja kahdesta lukutaidottomasta tulevaisuuden toivosta, olen pakotettu tekemään itselleni suuren joukon varjotunnuksia.

4. Pitkin hampain saatan joskus linkittää ystävällismielisiin blogeihin, jos ne ovat suorastaan loistavia, mutta vastapalvelukseksi odotan välitöntä linkittämistä takaisin Kaleidoskooppiin.

5. Aion jatkossa valita myös aiheeni paljon tarkemmin, tiedän toki, että jännittävän elämäni seuraamisessa on valaistuneille riittävästi hiuksia nostattavaa hypetystä, mutta koska tahdon palkita uskollisia asiakkaita entistä enemmän, satsaan jatkossa vielä entistä enemmän syrjähyppelyyn sinne tänne. Kyllä määrä AINA laadun voittaa!

6. Varasuunnitelmana on joko opetella hakkerointi tai kasvattaa tulevaisuuden toivoista hakkereita, jotka murtautuvat Blogilistalle ja muuttavat asiat kerta tietomurrolla siihen tilaan, missä niiden pitäisi olla!

7. Jokaiseen postaukseen upotan piilotekstillä suosituimpia internetin suosituimpia hakusanoja kuten Paavo Väyrynen, pötsi ja nenäkarvat.

Mutta nyt menen itkemään sohvannurkkaan... Tsulla on yksi tilaaja enemmän!!! Onneksi on sentään se samperin Fifi johon pyyhkiä kuumat kyyneleet...