Vauva päätti sitten opetella kävelemään, mokoma! Karu totuus selvisi minullekin, kun Mies tuli kertomaan, että olen taas taaperoimettäjä. Ilmeisen lempeä tapa kertoa, että Vauva kävelee... Pinnat Miehelle siitä. Onneksi tuo ei sentään vielä kiroile, että tissiä prkl!

Innostunut kävelijämme on nyt 10 kuukautta ja kokonaista 2 päivää vanha. Vielä perjantaina pilailimme Miehen kanssa, että Vauvalla on pari tuntia aikaa oppia kävelemään ennen kuin täysi kymppi tulee täyteen. Taisi mokoma kuulla, ei ihan kuitenkaan ehtinyt rajapyykkiin.

Tuollaisen pienen kävely on kovin suloista. Matka taittuu pienin, huolellisin askelin, mielellään henkinen tuki eli joku tavara kädessä. Reittisuunnittelu on myös äärimmäisen tärkeää, Vauva optimoi reitit niin, että matkalla on mahdollisimman paljon tukiseiniä ja mahdollisimman vähän pelottavaa avonaista lattiaa. Tosin voi sitä riemastunutta ilmettä, kun matka taittuu ihan ilman koskematta mihinkään. Pojalla on virne korvasta korvaan.

Mies vielä esitti sellaisen viisauden, että kaikki johtuu ihan vaan kestovaipoista. Pamperseilla ei kuulemma vielä käveltäisi... Tosi fiksu mies mulla!