Kaipaan Iinaa jo nyt, vaikka en ole edes pahemmin jaksanut 24/7 seurata. Pakolliset BB Extra ja Reality riittävät vallan mainiosti taas. Ja tietenkin Subin BB-uutiset.

Oli jotenkin hellyyttävää, että Antti kävi hakemassa petikaveriksiin Iinan tyynyn. Niisk, siinä oli sittenkin jotain, ei Antti ole pelkkä pelimies. Toivottavasti kipinä kantaa kameroitten tällekin puolelle, jos ei muuten niin ystävyytenä. Suloinen parihan Iina ja Antti olisivat, mukava oli seurata pariskunnan keskinäistä kipinöintiä ja huumoria.

Iinaa haastateltiin BB Extrassa ja Viihdeuutisissakin. Kummassakin Iina vaikutti paitsi hämmästyneeltä saamastaan äänivyörystä niin myös omalta pirteältä ja valoisalta itseltään. Ihailen Iinan kykyä pistää asioita oikeaan perspektiiviin myös talossa vietetyn viiden viikon jälkeen, akvaariossa eläminen väistämättä vääristää paitsi tunteita niin varmasti jossain määrin ajatuksia. Seuraavilla putoajilla tulee siinä suhteessa olemaan vieläkin vaikeampaa. En tiedä liekö BB:n voitto mitenkään tavoiteltavaa. Saahan siinä toki rahaa, mutta on toisaalta ollut erossa todellisuudesta kolme kuukautta. Kaikki tuntevat apinan - tai luulevat tuntevansa - mutta apina ei tunne ketään.

Minna on masentunut ja itkeskelee, Anttikin on vaisu. Eipä ihme, Iina oli kummankin tukipilari ja luottohenkilö. Uusi viikkotehtävä ei sekään ollut omiaan piristämään, ei ainakaan kaikkia kilpailijoita ja tuskin kaikkia katsojiakaan. Kamalaa seurata joukkolaulamista, siinäkin yksi syy, miksi 24/7 ei kauheasti huvita näpäyttää päälle. Toivottavasti viikkotehtävä ottaa enemmän tulta alleen jo huomenna...

Terhi yllätti tilityksellään päiväkirjahuoneessa. Ilmeisesti neidon Iinaa kohtaa tuntema kauna on nyt siirtynyt Hannaan, jota Terhi ystävällisesti kutsui pieneksi tyhmäksi kanaksi. Aika kovia sanoja, Terhi on räväkkä tyttö, mutta ehkäpä päiväkirjahuoneessa suorien kommenttien jakaminen alkaa vähitellen kääntyä tyttöä itseään vastaan? Kun Terhi aluksi puhui tyhjänpäiväisestä kikattelusta mietin jo että jokos Tiina on tulilinjalla. Mutta ei, nyt on vuorossa Hanna. Saapa nähdä kantaako Terhin kauna nimeämiseen asti vai saako Minna kuitenkin kaksi pistettä Hannan sijaan. Mutta aika varmalta näyttää, että siinä on kaksi henkilöä, joille satelee nimeämisääniä.

En tiedä rakentaako BB-tiimi nyt tarkoituksella Terhistä seuraavaa inhokkia ja häätöäänestyksen kassamagneettia. Olisi mielenkiintoista tietää onko alussa niin värittömältä vaikuttanut Terhi ladellut vastaavia huomioita myös aikaisemmin, niitä vain ei ole näytetty katsojille. Mutta mielenkiintoinen kilpailija, joka vaikutaa välillä myötätuntoiselta ja empaattiselta ja välillä taas kiukuttelevalta lapselta. Ihan kuin sisäinen sinkkutyttö ei kestäisi sitä, että joku muu on miesten huomion kohteena ja kerää Terhille kuuluvat halit ja pusut. Hmm, jos Hanna putoaa seuraavaksi onkin mielenkiintoista seurata kääntyvätkö Terhin antipatiat seuraavan kilpailijattaren eli Katin puoleen. Minna ja Tiina ovat vaarattomia, ovathan he varattuja talon ulkopuolella.