Olin yllättynyt, että neljäntenä BB-talosta poistui juuri Hanna. Odotin että Timo kerää suurimman äänisaaliin. Onhan se tietenkin kiva, että BB voi vielä jotenkin yllättää...

Hanna oli aivan ihana haastateltava, iloinen ja eläväinen. Talossa ja koosteissa näkyi liikaa toisenlaista Hannaa, laiskana sohvalla makoileva Hanna ei varmastikaan miellyttänyt katsojia. Seurustelusuhde talossa näyttää olevan itsemurhaa naisille. Muitakin syitä varmasti oli.

Muistan kun Hanna ihan BB:n alussa kepposteli Antin kanssa ja hengaili poikaporukassa iltaisin. Tyttöjen kanssa Hanna ei niin ollutkaan. Timon ja Hannan seurustelun kehittyminen oli hauskaa seurattavaa, niin myös BB-häät. Viinaa saatuaan Hannasta löytyi vauhtia ja hilpeyttä, melkoinen bilehile. Hannassa oli myös vakavampi puoli, mielipiteeni Hannasta muuttui, kun satuin katsomaan keskustelua, jossa Hanna kertoi raskaudestaan ja keskenmenostaan.

Olettaisin, että Barbie girl Hanna oli ehkä tuotantoryhmälle pettymys. Hanna ei vain jotenkin päässyt esiin suuressa ryhmässä, varmasti paljon eloisuutta ja pirteyttä jäi näkemättä. Katin kanssa Hanna ei aina oikein tullut toimeen, tunne taisi olla molemminpuolinen? Nähtäväksi jää miten Timon ja Katin keskinäinen suhde kehittyy nyt kun Hanna on poissa.

***

Sohvaryhmä koki jo toisen menetyksensä. Naisista on jäljellä enää Minna, jonka päivät BB-talossa lienevät myös pian luetut. Yllättävää että tylsä tyttötrio miellyttää enemmän katsojia, jotka häädettävän rankaisevat. Jatkossa on luvassa entistä tylsempiä bileita limun ja sipsien siivittämänä. Yhteislaulua ja a-haata tiedossa, armoa!