Odotetusti Iina häädettiin tänään BB-talosta. Tulen kaipaamaan Iinan pirteyttä ja hulluttelua, talosta olisi ollut monta turhempaa lähtijää. Mutta toisaalta Iinan lähtö tuntuu eniten, ensi viikko tulee olemaan mielenkiintoinen, kun saa seurata miten talon ihmissuhteet asettuvat uuteen järjestykseen. Pertun tai Katin lähtö ei olisi muuttanut mitään, kumpikin on kaikesta huolimatta aika merkityksettömiä pelaajia.

Iinalla oli talon ulkopuolella äänekäs vihaajien joukko, joten äänestystulos 85 % häätöäänistä Iinalle ei ollut mikään yllätys. Faneja toki Iinallakin on, mutta me Iina-fanit olemme sen verran älykkäämpiä, että emme tuhlaa kalliita rahojamme puhelinäänestyksiin. ;) Nettipalstoilla jotkut uhosivat äänestäneensä Iinaa kymmeniä kertoa, toivotan heille oikein mukavia hetkiä puhelinlaskun kera.

Asukkien hyvästely ja Mari Kakon haastateltavana oleminen sujui mallikkaasti, Iina osoitti jälleen kerran olevansa fiksu ja symppis, Nainen ihan isolla alkukirjaimella. Tänään näytettiin häädetylle ensimmäisen kerran häntä äänestäneet ja perustelut. Katselin tarkkaan Iinan ilmeitä perustelujen aikana ja näytti siltä kuin Iina olisi hymähtänyt Terhin purkaukselle. Yhtään pahaa sanaa ei Iinan suusta lipsahtanut, hienosti hoidettu haastattelu.

Antin reaktio Iinan lähtöön oli yllättävän raju. En olisi odottanut, että pelimieheenkin voi osua. Antin pisteet nousivat silmissäni huimasti. Ilmeisesti Antti ei kaikesta huolimatta osannut odottaa Iinan häätöä, on varmasti vaikea tajuta, että Iinalla on inhoajansa. Kuinkahan kauan Terhi malttaa mielensä, milloin tulee ensimmäinen siirto kohtia Anttia? Kenttä on nyt vapaa Terhin touhuta omiaan.

Koska itse pidän Iinasta voin vain arvailla, mikä on nostattanut näin suuren liikkeen Iinaa kohtaan. Ehkä se on Iinan sarkastinen huumori, jota kaikki eivät vain ymmärrä. Keskustelupalstojen gallupeista ilmeni myös yksi mielenkiintoinen syy-yhteys: Iinaa vihaavat ovat useimmiten Perttu-faneja. Eli ehkäpä yksi syy Iina-vihaan oli näpäyttää Iinaa siitä, että Iina nimesi Pertun häätöäänestykseen. Iinaa ja Minnaa on myös syytetty paljon juonittelusta ja tokihan nuo kaksi ovat jutelleen talon tapahtumista ja ihmisistä keskenään. Mutta niin muutkin talossa tekivät, joten vihaajilla taisi olla taas silmillään vääristävät lasit. Ehkäpä osa oli alitajuisen kateellinen elämässään hyvin pärjäävälle ja kauniille naiselle, joskus toisen mollaamisen takana on halu niin tekemällä korottaa omaa itseään. Oli miten oli, Iina jatkaa nyt tosi elämässä ja talossa on iso aukko paikattavaksi. Kiitos Iina, sinua tulee todella ikävä!