Kati ilmoitti vähän yli tunti sitten päiväkirjahuoneessa Big Brotherille lähtevänsä huomenna talosta. Johan neito lähtemistä on pariin otteeseen pähkäillytkin, eilenkin jo varoitteli. BB nakitti tänä aamuna Terhin juttelemaan asiasta Katin kanssa, mutta eihän sitä päätöksensä jo tehneen mielipidettä noin vain voi kääntää. Muidenkin kanssa Kati puhui asiasta, sehän on lähtivän velvollisuus.

Minnallakin on apeat tunnelmat ja miettii tosissan voiko jäädä taloon, jos Kati kerran lähteen. Terhi kerkisi välillä jo lohduttelemaan Minnaan sillä seuraksella, että lohduttelusta tuli melkein kina. Terhi kun erehtyi toteamaan, että ehkä Minna ei lähdekään ja joutuu vielä sietämään heitä sunnuntain jälkeenkin. :D

Olisikohan tässä nyt nähtävissä joku suurempi suunnitelma, jos joutuu Terhin lohduteltavaksi, on kohta valmis heittämään kirveen totaalisesti kaivoon? ;)

En kyllä ihmettele, että tunnelmat ovat aika apeita ja heikommat murtuvat. Talon elämä on ollut jo viikkoja todella ankeaa. Jotenkin mulla on tuntuma, että Britti-BB:ssä oli enemmän bilettä ja hauskanpitoa. Suomi-BB:ssa vaikka viikkotehtävät onnistuisivatkin, suurin osa rahoista tuntuu menevän pelkkään perusruokaan. Käsittämätöntä! Mutta jos draamaa halutaan, niin nyt sitä on saatu. Sääli vain jos värikäs Kati lähtee, eikä sipsi- ja suklaajengi.