Sunnuntaina oli vuorossa neljäs nimeämiskierros ja alkuviikko onkin mennyt märehtiessa. Vaikka kuinka kuvittelisi tietävänsä mitä talossa tapahtuu, niin joka kerran nimeämisissä ainakin pari asukkia lyö aivan älläkällä.

Mika yllätti jälleen kerran nimeämällä tupakkaryhmäläisen Katin. Tähän asti olin kuvitellut Mikan pitävän Katista, mutta niinpä vaan Katille napsahti pari pistettä. Ohhoh tosiaan! No, perusteluissahan Mika vain sanoi ettei Katin kanssa ole paljonkaan yhteistä. Tutusti piste napsahti myös Hannalle, linja pitää.

Terhillä, Tiinalla ja Katilla oli hyvin yhtenäinen linja nimeämisissä, Hanna ei tyttötrioa miellytä. Terhi perusteli taas tavalleen tunteella, Tiinaa suututti jollei suorastaan raivostuttanut se ettei Hanna jakanut kunniaa Terhille vompatti-tapauksessa eikä pussieläinten kohtalo jättänyt Katiakaan kylmäksi. Siinäpä meillä mielenkiintoinen tyttötrio, äänestävät tosi samoin, mutta juonimisestahan ei tietenkään ole kyse. ;) Kati jakoi ei niin yllättäen pojon myös Pertulle, myös Tiinaa otti päähän se, että arvon prinsessan piti raahata juopunut Perdöö petiin.

Perttua ärsyttää eniten Minna, tunne on molemmin puolinen, myös Minna palkitsi Pertun kahdella pisteellä. Aika paljon pitäisi kai tapahtua, jotta nuo kaksi löytäisivät yhteisen sävelen.

Timon Minnalle antama ääni oli pieni yllätys. Se siitä entisestä viisikosta...

***

Huomaan ärsyyntyväni Terhiin ja Tiinaan, vaikka kuinka yritän olla objektiivinen. Terhissä ärsyttää päiväkirjahuoneen kiihkeät mielipiteet kilpailijoista siksi, että samainen nainen vetää empaatin roolia talossa. Ilmeisen menestyneesti, Terhi ei saanut yhtään pistettä. Tiinassa taas risoo pikkumaisuus ja ainainen kitinä. Oli huvittavaa miten Tiina sanoi häntä todella ärsyttävän musapaketin peruuntuminen ja se, että tietyt rikkovat jatkuvasti sääntöjä. Joutaisivat Tiinan mielestä pois, jotta sääntöjä noudattavilla voisi olla keskenään kivaa. Tiina-raukalla ei liene mitään käsitystä siitä, että BB jakelee rangaistuksia aika mielivaltaisesti. Toisia vain rangaistaan heppoisemmin kuin toisia. Vaikka Tiina ilmeisesti kuvittelee noudattavansa sääntöjä pilkulleen, voisi BB palkita myös Tiinaa tahtoessaa ihan yhtä hyvin perustein kuin nyt rangaistujakin.

Olisikin reilua, että ohjelmassa näytettäisiin edes meille katsojille kilpailijoiden rangaistuksiin johtaneet rikkomukset. Ainakin minulla on tällä hetkellä sellainen kuva, että Timoa ja Hannaa rangaistiin todella pienestä. Mielihyvin näkisin rikkeet, ehkä olen väärässä. Tosin liian tuoreessa muistissa on se, miten Iinaa rangaistiin olemattomasta rikkomuksesta (kahden kirjan tuominen taloon, Iina toi vain yhden). Luottamus BB:n toimiin on mennyt, mutta ehkä se ei lienekään ohjelman tarkoitus. Mutta tiettyjen kilpailijoiden suosiminen ja BB:n epäoikeudenmukaisuus syö mielenkiintoa kilpailun seuraamisesta. 24/7:n seuraaminen on vähentynyt huomattavasti, sekään päivä ei liene kohta enää kovin kaukana että jätän Realityn katsomatta.