Niinhän siinä sitten kävi, että Timo tippu eilen BB:sta. Sääli, mieluummin olisin suonut tippujaksi tylsäksi ja itsekeskeiseksi kilpailijaksi osoittautuneen Tiinan. Kiintiönaisten pitämistä kisassa en suosi sitäkään, joten kaikinpuolin tylsä ratkaisu. Mutta turha valittaa kun en edelleenkään viitsi äänestää.

Big Brotherilta oli oiva veto pistää kilpailijat nimeämään heti lähtyksen jälkeen seuraavat häätöehdokkaat. Tänään maanantaina selvisi, että uhan alle joutuvat Tiina, Mika ja Perttu. Yllättävää, että Terhi ei edelleenkään joutunut häätöäänestykseen, vaikka näin ruuduntakaa näyttää siltä, että Terhi kieroilee minkä ehtii. Mikan joutuminen äänestykseen tyttöjen äänillä oli iso yllätys sekin. Nämä perustelut on PAKKO nähdä, joten istun naulittuna television ääressä illan Realityn aikana. Muutenkin kilpailijat viipyivät kaikki todella pitkään päiväkirjahuoneessa.

Viime viikon viikkotehtävähän onnistui. Parhaiten tehtävästi selviytyi mielestäni Mika, joka oli ensikertalaisuudesta huolimatta kelpo radioääni. Ei Tiinakaan huono ollut, en vain henkilökohtaisesti kestä kuunnella murretta radiosta. Terhi oli yllättävän huono, kun ottaa huomioon, että neidillä oli uutiset sanasta sanaan kirjoitettuna edessään ja lisäksi harjoitusta oli takana eniten kaikista kilpailijoista. Jännitys kuului äänestä ja tekstin ymmärrettävyys kärsi omituisista tauoista muutoin puuroutuvan lukutavan keskellä. Perttu selvisi paremmin kuin odotin, Timon musiikkivalintojen sirpaleisuutta en kyllä huomannut. Ihanhan tuo kuulosti tyypilliseltä Radio Nova kamalta, mitähän lie BB ajatellut. Antti on vähän turhan lepsu johtaja, niin armeijatehtävässä kuin tässäkin.

Subin BB-foorumin loppuviikon polttava kysymys on ollut, onko foorumille tullut Pierunydin (ja Pierunydin2) todella Iina ja Hanna kuten he väittävät. Vakuutuin jo ensimmäisen (jo aikaa sitten poistetun) Kröhöm-ketjun luettuani siitä, että aitojapa ovat. Myös irkistä löytyi henkilö joka osasi antaa 100 % että näin todella on (vilkuttaa Teinarille). Tytöt osoittivat jälleen kerran huumorintajunsa ja kykynsä asettua asioiden yläpuolelle. Ihailtavaa! Ja tänään huomasin, että Hanna oli vastannut foorumilla mun viestiini. Oooh! Vau! Näin sitä vanha kyynikkokin menee ihan pikseleiksi ihastuksesta!

Uusi viikkotehtävä tuli jo, tällä kertaa pitää tehdä patjas arvoisasta Big Brotherista. Juuri nyt kilpailijat muotoilevat jokainen mallia taikataikinasta, BB päättää (ja palkitsee) parhaan, joka toteutetaan. Vielä ei ole tietoa mistä materiaalista ja miten lopullinen patsas valmistetaan. Jospa tämä olisi nyt tyttöjen kaipaama tyttöjä suosiva tehtävä? ;)