Tänään on jälleen kerran ilta, jolloin nimeämiset tulevat esille Talk Showssa. Jälleen kerran olen täysin pihalla siitä, mitä tuleman pitää. Spekuloin toki villisti, mutta veikkaanpa, että asukit lyövät jälleen kerran älläkällä nimeämisineen ja perusteluineen.

Leiri-viikkotehtävä vietiin menestyksellä loppuun, hyvä näin. Keskiviikkoinen Laura Bonon vierailu aiheutti kivasti vipinää, Perttu ja Antti olivat aivan pökkyrällä päästyään ihanan Lauran seuraan. Aika harva meistä pääsee juttelemaan ja kokkailemaan tähden kanssa. Ja Laura oli todella valloittava persoona, vaikka englantia osasi Pertun tasoisesti. Tähden seurasta osattomiksi jääneitä tietenkin harmitti, osa peitti sen paremmin, osa huonommin. Timo tempaisi juoksentelemalla alasti ikkunoiden takana, onneksi Laura sentään nauroi.

Tiina ja Terhi olivat sitä mieltä, että huonoin mahdollinen valinta Pertulta oli Antti. Muutenkin epistä, että juuri nämä kaksi pääsivät, kun heillehän oli pidetty jo synttäritkin. :D Tiinan mielestä Terhin olisi pitänyt päästä ja Terhin mielestä Tiinan. Olisihan se toki ollut mielenkiintoista nähdä, olisiko siitä syntynyt jännitteitä, jos tosiaan toinen palkittu olisi ollutkin tyttö.

Perjantaina BB helli kilpailijoita oikein kunnolla, ensin kilpailijat saivat valita itselleen toppatakit ja sen jälkeen avata torstaista asti lukitun jääkaapin, josta paljastui valtavat määrät herkkuja. Perjantain ja lauantain kilpailijat mässyttivät ja nauttivat hyvästä ruoasta, Timo on aikamoinen kokki. Foorumeilla ollaan varmoja siitä, että jos Minna olisi vielä ollut talossa, ei noitakaan ruokia olisi saanut käyttää. En nyt tiedä, aika epäreilua arvostella Minnaa, joka kuitenkin joutui keksimään edes jotain ruokaa niukkuuden aikoinan. Silloin Timon tyyli kokata olisi ennen pitkää tarpeiden loppuessa tuonut taloon nälkäpäivät. Helppohan se on yltäkylläisistä materiaaleista loihtia ruokaa!

Tänään on tosiaan nimeämiset, ilmeisesti Timo on antanut äänensä tytöille eilisen teaserin perusteella. "Ilman tyttöjä talossa olisi kivempaa." Vaikka nainen olenkin, niin alan kallistua Timon kanssa samalle kannalle. Mies totesi, että jos nimetyiksi tulevat Tiina ja Terhi, tilanne on vaikea: Noista kahdesta on paha mennä valitsemaan ja toisaalta poistui nyt kumpi vaan, niin se on voitto sekin. ;) Mutta saa nyt nähdä, yllätyksiä voi olla luvassa...