Tällä kertaa taitaa olla tulossa ensimmäinen kunnon kisa Suomen BB:n aikana, Timo ja Tiina saattavat olla yllättävänkin tasaväkiä taistossaan. Ohjelmaa on parin ensimmäisen viikon jälkeen vaivannut se, että Perttu on ollut liian ylivoimainen. Jos Pertun lisäksi joku muu olisi onnistunut kehittämään äänekkään fanijoukon ja etenkin äänestyshaluisen fanijoukon, olisi se tuonut mukavaa lisäpotkua häätöäänestyksiin. Perttu-fanitus on saanut lisäpotkua myös siitä, että Perttu joutui alussa neljä kertaa putkeen häätöuhan alla. Fanit joutuivat keräämään rivit kokoon suosikkinsa puolesta eikä siinä touhussa ole aikaa ajatella. Nyt kun Perttu on saanut olla rauhassa kahdella kierroksella, tuntuu että Pertun kiivain noste on laantunut. Saapa nähdä!

Timo taisi tällä kertaa ottaa nimetyksi joutumisen edellisiä kertoja kovemmin, vaikka edelleen mies on todella taitava piilottamaan tunteensa. Samoin pohdinnat yllättävät usein tarkkanäköisyydellään. Timossa on paljon muutakin kuin omaa pippeliään palvova uroo. Tiina itkeskeli ja tuntuipa syyttävän paremman puutteessa nimeämisestään typerää viikkotehtävää. Sori vaan Tiina, ei se ole viikkotehtävän vika, jos ei osaa suhtautua siihen leikillä vaan natisee kuin pahainen kakara. Terhistä ja Tiinasta on kamala ajatus, että viikon päästä talossa on ehkä vain yksi nainen. Sori vaan tytöt, olisi kannattanut ajatella asiaa vähän aikaisemmin. Ei voi syyttää muita, jos kerran itse on ollut innolla nimeämässä talon tyttöjä aikaisemmin.

Minusta vain miehiä sisältävä loppunelikko ei sinänsä ole huonokaan ajatus. Tasa-arvoon kuuluu myös se, että aina ei kummankin sukupuolen tarvitse olla edustettuina. Kuka haluaa oikeasti olla kiintiönainen tai -mies, missään? Mutta pistäähän se pohtimaan, miksi naiset eivät osaa tukea kanssasisariaan vaan liittoutuvat ja äänestävät toisiaan pois. Ei ole helppoa olla nainen! Onneksi sentään oikeassa elämässä tunnen paljonkin naisia, joiden tukeen voi aina luottaa. Onhan myös nettielämäkin oikeaa elämää onhan? ;)