Mutta nyt on kyllä jo tosi lähellä! Tällä viikolla putoamisuhan alla ovat Heidi, Mika ja Mirka. En ole tutkaillut BB-foorumeita, joten tippuja on ihan omien arvailujen varassa.

Veikkaan tippujaksi Heidiä, joka on kyllä niin väritön ja mauton kuin vain olla voi. Ihan jo tytön itsensäkin vuoksi olisi varmasti paras päästä pois talosta, neitonen vaikuttaa usein olevan ihan eksyksissä talossa. Mitään annettavaa Heidillä tuskin on poppoolle, onhan tuolla muitakin ruskeita blondeja joten yhtä lisää tuskin kaivataan. Ainoat mielenkiintoiset jutut, mitä olen sattunut Heidiltä kuulemaan ovat keskustelut, joissa Heidi juttelee kaksin jonkun kanssa. Mirkalla ja Heidillä ilmeisesti synkkaa jotenkin, oli ihan kiva kuulla Heidin kokemuksia jenkkivuodesta mormoniperheessä.

Mika on uuden lempparinsa pikkunilkki arvoinen. Kerrankin asukit ovat keksineet lempinimen, joka todella kuvaa kantajaansa. Mies ratsastaa ulkonäöllään ja itsevarmuudellaan, tuo heppa vaan mun mielestäni vie metsään. Mutta eiköhän nuoriso eli äänestäjät tykkää? Mikalle ei viina todellakaan sovi, jo selvinpäin ylimielisestä sekopäästä kuoriutuu viinan avustuksella muun hyvän lisäksi vielä tyhmänrohkea aivoton rettelöitsijä.

Mirka on ristiriitainen persoona. Neiti suorasuu, joka nipottaa ja toisaalta tekee itseään tykö. Olisin havaitsevinani ulkokuoren alla epävarmuutta ja toisaalta ehkä esikoisen halua määrillä kaikesta? Mirkassa ärsyttävintä en ehdottomasti neitosen ääni, jo ihan peruspuheessa ihan neutraalit sanomiset kuulostavat helposti valittavilta tai arvostelevilta puhetavan vuoksi. Puheterapeutille? ;) Tosin nähtiinhän se viimekin vuonna, että eipä suutarin lapsilla ole kenkiä...

***

Big Brother itse on esittänyt jälleen kerran mielivaltaa. Ensin tarjotaan kilpailijoille viinaksia ja sitten kun häppeninkiä syntyy, nousee hirveä poru ja penalttia sataa. Ja sitäkin tietenkin mielivaltaisesti, tokihan suurinta apinaa pitää lelliä ja rankaista kaikkia muita sen sijaan. Minusta rangaistuksissakin pitäisi olla edes joku roti, on järjetöntä katkaista vessan vedentulo. Myös puhdasta vettä pitäisi ihan aikuisten oikeasti olla aina saatavilla. Saapa nähdä joutuuko Ari turvautumaan hammaslääkärin apuun osittain hampaidenpesukiellonkin takia.