BB:ssa oli vähällä tapahtua viime yönä seksuaalinen hyväksikäyttö. Känninen Mika oli käymässä sammuneeseen Sorellaan käsiksi, onneksi Big Brother puuttui asioiden kulkuun. Sääli asianosallisia, mutta toisaalta hyvä, että näinkin turha ohjelma voi tuoda ihan tärkeän asian tietoisuuteen.

Sorellan mieliala vaihtelee, välillä neito kauhistelee ja välillä pistää asian puolittain leikiksi. Mika on ihan maassa ja rikki. Mira melkein kieltäytyy puhumasta asiasta, Kaarlo paljasti oikean karvansa vierittämällä koko syyn Sorellan niskaan. "4 viikkoa talossa eikä mitään ongelmaa, sitten tulee Sorella ja 3 päivässä ollaan kusessa." Mikä ihmeen juntti punaniska Kaarlo oikein on??? Koko tapahtumasarja oli tietenkin sammuneen ja tiedottoman vika? Selvä, kantsisiko miettiä mitä jos tuo tapahtuisi omalle tyttöystävälle? Tai tyttärelle? Ei tarvitse enää ihmetellä miksi Suomessa suhtautuminen esim. raiskauksiin on sitä mitä on. Sekin on mielenkiintoista että illan suutelu- ja halailusessiot tunnutaan talon miesten mielissä mieltävän luvaksi ja oikeutukseksi näille tapahtumille

Mika säälittää todella, mies todella on kännisenä yksi järjetön ääliö. Olisiko aika lopettaa kännääminen ihan kokonaan? Luojan kiitos paikalla oli valvoja BB, en todellakaan toivoisi nuorelle miehelle moista taakkaa. Tässäkin on varmasti ihan riittävästi kannettavaa. :(

Sorella oli mielettömän onnekas nainen tavallaan, tosi elämässä ei olisi mitään voinut, kukaan ei olisi suojellut. Toisaalta luokanopettajan on varmasti aika ankea elää lehtien otsikoiden kanssa. Vaikka miksi ihmeessä opettajan pitäisi olla pyhimys ja neitsyt? Normaaleja ihmisiähän opettajatkin ovat.

Mutta kuinka monelle naiselle käy näin todellisuudessa? Sammuneita, puolustuskyvyttömiä naisia on käytetty hyväksi iät ajat. Monelta alaikäiseltä on mennyt neitsyys ja pahimmillaan edessä on ollut aborttikin. Ja miten moni mies on satuttanut sisimpänsä moisella alhaisella teolla. Jos kerran eikään ei aina ole ei, niin puolustuskyvyttömät ovat vapaata riistaa. :P Eikä pidä unohtaa sitäkään, että myös miespuolinen voi olla uhri.