Olli pohti lähtemistä talosta miettiessään mitä kaikkea voisi kännipäissään tulla tehtyä. Ilmeisesti unissa Janin vaatelaatikkoon virtsaaminen herätti miehen pohtimaan, miltä talon tapahtumat mahtavatkaan näyttää ulkopuolisten silmissä. Eilisen realityn lopussa oli pienoinen pommi, myös Jenni pohtii lähtöä. Ohos, mielenkiintoista. Mahtaako tuonne tällä menolla jäädä ketään viimeisiksi viikoiksi? :D

Ollista on kasvanut näiden parin viikon aikana suosikkini, aikaisemmin sellaista ei oikein ole ollut. Mies on paljastunut hillittömäksi sekopääksi. On hauska seurata Ollin ja Karin keskusteluja, hölösuut eivät oikein tahdo saada suunvuoroa toisiltaan. Kauankohan poikien ystävyys voi kestää, kaksi hölöä eivät ehkä ole paras mahdollinen kombinaatio.

Tänään talosta häädetään joko Jaakko tai Mia. Erittäin todennäköisisti Mia, joka on ehkä hiukan liian väritön taloon. Itse katselisin kyllä ihan mielelläni Miaa jatkossakin, neitonen on ihan selväpäinen vaikkei ehkä kaikkein viihdyttävinstä materiaalia. Jaakko taas on huono kopio Mikasta, känniääliö hänkin. Uni maistuu eikä mies oikein saa avatuksi suutaan. Mun puolestani joutaisi lähteä, mutta veikkaanpa että miehen söpöys pitää herran talossa vielä kauan vaaleanpunaisten kännyköiden äänillä.