Sainpas äsken mielenkiintoisen puhelinsoiton: Luottokorttiani käyttää joku jossain väärin. Great! Pahuksen kortti on nyt sitten kuoletettu ja mikä kaikkein kivinta, samalla myös pankkikorttini, joka tietty oli luotto-ominaisuuden kanssa samalla kortilla. Uusi on noudettavissa konttorista vasta tiistaina.

Pahuksen pahus! Luottokorttiani olen käyttänyt ainoastaan nettiostoksissa ja niistäkin viimeksi viime viikolla ostaessani Kidsilk Nightit Kurkkulasta Paypalilla. Kurkkula vuotaa? Paypal? Hmm, tilasin myös IK:n elokuussa kortilla... Mimknitsiltä Seraphimin parisen kuukautta sitten samoin Paypalin kautta... Iih! Loppuuko neuleharrastus tähän?

Ja pahuksen pahuksen pahus! Miten pärjään tiistaihin ilman korttia! Pankista kuulemma saa rahaa, ilmeisesti jotain paperiversiota, en minä enää muista miten niitten kanssa toimitaan...

Lisäys:
En tainnut sitä tuossa selvästi sanoa, mutta epäilen siis itse, että vuotaja olisi Interweave. Nyt näkyvät hekin siirtyneen maksuissa Paypaliin... Elokuussahan näin ei ollut.