Olen palvonut postilaatikkoa jo pari viikkoa, odottelen nimittäin postia (Scarf Style, jep, se Ene-ohje polttelee) Play.comista ja Denisen puikkosettiä Kurkkulasta. Puikkosetti oli siis loppu, mutta täydennystä piti olla luvassa viikon parin päästä - se MENI JO!!! Postiloota ei vaan kolise. Positiivisella puolella tietty se, että Kurkkula on jo vinguttanut luottokorttiani. Tänään saapui lisäkerä Naviaa, onneksi posti muisti edes jotenkin. Mutta hermo meni silti!

Joten surffilauta kohti Play.comia ja kirjautuminen. WTF!!! Tilaukseni status oli declined! Ei mitään postia tai ilmoitusta miksi. :O Selvän teki, antoi olla eka ja vika kerta kun tilaan koko puljusta. Ja jos ensi kuun luottokortillani on veloitettu, niin tulee hakkelusta. Hmph! Harmistuneena surffasin kohti Amazon.den kutsuvia portteja, läväytin tilaukseen Scarf Stylen JA Victorian Lace Today opuksen. Kortti anelee armoa, mutta tunnustin silti tekemiseni Miehelle. Jos Amazon.de pettää, niin uskon, että kirjashoppaaminen ei ole mua varten.

Koneen leviäminen lauantaina hävitti valitettavasti postini ja Kurkkulan ilmoitus viivästymisestä. :P Ei auttanut kuin kaivella maksutiedot PayPalista ja lähetellä sinnekin kyselyä, että mites on mun puikkojeni laita... Surullisinta tässä on se, että himoitsen oikeasti KnitPicksin Options puikkoja, mutta kun ne epelit ei toimita Suomeen!!! Joo, kaikki jotka lupaa diilata ne mulle työmatkalta rapakon takaa tai asuvat pysyvästi siellä KnitPicksin unelmamailla saavat heti huutaa hep! ;)

Huoks ja sitten on vielä pakkastakin! Koko päivän pelkäsin, että lähteekö auto edes käyntiin, töissä kun ei riitä piuhapaikkoja. Läksi se. Mutta olipa taas niin tahmainen kyyti, että taidan oikeasti harkita muuttoa KnitPicksin naapuriin... Missä päin Usaa se sitten lieneekään...