Sähköpostiini tipahti hauska kiertokirje:

VALOA KAAMOKSEEN NAISET!!!
Lähetä kirje edelleen seitsemälle parhaalle, yhtä aktiiviselle ystävällesi. Sen jälkeen nukutat oman avo-/aviomiehesi/poikaystäväsi, paketoit hänet isoon pahvilaatikkoon (älä unohda ilmareikiä) ja lähetät paketin sille henkilölle jonka nimi on ylimpänä listalla. Kohta sinun nimesi on ylimpänä listalla ja tulet saamaan 823.543 miestä postissa.

Tilastollisen jakauman mukaan niiden seassa on vähintään:
* 1 Mister Finland
* 4 mallia
* 463 asfalttityöntekijää (WOW!)
* 3 234 fysioterapeuttia
* 20 198 kehonrakentajaa
* 40 198 puhdasta ja hyväntuoksuista virkamiestä (tylsiä)

Yhteensä siis 64.294 miestä, jotka selvästi ovat innokkaampia, avoimempia ja mielenkiintoisempia, kuin se vanha äijä jonka lähetit postissa.
 
Parasta tietysti on, että vanha ukkosi ei takuulla ole näitten joukossa.
 
Ja, ellei sinulla ole miestä, niin lähetä pölynimuri.

ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA KATKAISE TÄTÄ KETJUA!!

***

Naureskelimme Miehen kanssa kirjettä Essin nassuttaessa iltapalaa vieressä ja puhuimme, että mihin laatikkoon Mies oikein mahtuu. Essi kauhistui ja tarttui isiä tiukasti jalasta. Ei isiä saa lähettää minnekään! Ja jos lähtetään, Essi vaatii päästä mukaan. Hetken päästä Essi kysyi vielä tarkentavan kyssärin: "Saanko myös polkupyörän mukaan?"

Että semmoista, ainutlaatuinen mahdollisuuteni saada oma kotifysioterapeutti kaatuu Essin vastustukseen...

***

Kiitos kaikille edellistä postaustani kommentoineille, kyllä vaan helpottaa huomata ettei ole yksin. Milloinhan neuvolakin havahtuisi huomaamaan, että lapset ovat tärkeämpiä kuin käyrät? Kaikki me eri muotoiset olemme arvokkaita, niin pitkät kuin pätkätkin, vantterammat kuin hoikkiksetkin.