Jonkun täytyy uhrautua ja katsoa sontaa, joten se voin olla ihan hyvin minä. Tosi-tv se vasta onkin eri kiva tv! Ja Unelmien poikamies taattua amerikkalaista laatua, ei tälle tuuballe mikään Brittien transu-salaisuus pärjää ollenkaan.

Jo alkuasetelma on upea: Kaivetaan jostain kätköistä riittävän julkisuudenkipeä hemmo, jolla on ulkonäköä, mielellään rahaa ja mainetta.Tai voi olla, että kaivaminen liittyy lähinnä satojen hakemusten seasta sopivan uhrin valitsemiseen. Joka tapauksessa Jesse Palmer on nyt se mies, josta kaikkien naisihmisten täytyy unelmoida, se on velvollisuus! Ravistetaan toisesta kätköstä lauma naisia, joille vilautetaan Unelmien poikamiestä ja katsotaan millainen tappelu syntyy. Taattua viihdettä siis! Heikompi hermoisia varten koko raadollisen sopan päälle kaadetaan vaahterasiirappia ja vaaleanpunaista hattaraa - vai mahtoivatko ne hattarat olla Jessen aivoissa?

Jesse, Jesse, Jesse. Voiko ihanampaa miestä ollakaan? No juu, kyllähän tämmöisen dementoituneen äiti-ihmisenkin täytyy myöntää, että Jessessä on sitä jotain: Sehän PUHUU ilman, että jokainen lause tai sana täytyy kiskoa ulos hohtimilla. Ja puhuu niin kauniitakin vielä: "Olen valmis vakiintumaan." "Perhe ja monta lasta!" Valitettavasti jokaisen daamin kanssa vuoroiltoina tai jopa samoilla treffeilläkin tapahtuva eritteiden vaihto on valitettavasti äärimmäisen epäseksikästä. Miinus miljoona pistettä Jesse! Ok, myönnetään että se kuuluu formaattiin, Jesse varmasti pakottiin... Mitähän muuten Tara tarkoitti kun vihjaili rukkaset saatuaan Jessen tekojen ja sanojen viimeisillä treffeillä olleen sopimattomia, kun kerran Tara ei ollutkaan sydämen valittu...

Jokaisella supersankarilla on oma häntäheikki, niin myös Jessellä vakooja *mikäsenniminytolikaan*. Tosi hyvä vakooja, osasi sulautua joukkoon, niin että nimikin pääsi unohtumaan. Voi täti parkaa, petoksen tultua ilmi osa tytsyistä itki verta moisen petoksen uhriksi joutumisen takia, tätönen itsekin kyynelehti, antavatko petetyt hänelle koskaan anteeksi. Kaikki muuhan oli ihan aitoa, hän vain jätti kertomatta, että on Jessen vakooja. Selevä. Mulla olisi uutisia soppaan osallistuneille: Tätähän se elämä on, ihmisten vaikuttimia ei valitettavasti tiedä olivatpa kamerat käynnissä tai ei. Vakoojahan oli muuten Jessen paras ystävä, kuten vakooja aviomies ja ties miten monta muuta. Kuinka monta parasta ystävää voi ihmisellä olla?

Sarjan pahikseksi osoittautui tumma ja kohtalokas Trish. Nainen, jolla oli otsaa tunnustaa joskus harrastaneensa _seksiä_!!! On national television!!! Voi hyvänen aika sanoo tämä kukkahattutäti ja vannoo, että omat lapset ovat ihan varmasti saaneet alkunsa muumimukimenetelmällä. ;) No juu, olihan Trish vähän tyhmä ja yksinkertainen, pitäisihän sitä aikuisen ihmisen tajuta, että siinä vaiheessa kun pikkutytöille leuhkii kameran edessä, että kaatojeni tarkkaa määrää ei voi muistaa, niin tie hyveellisen Unelmien poikamiehen kainalossa kohti auringonlaskua nousee yllättäin pystyyn. Sääliksi kävi, kun Trish yritti vielä houkutella Jesseä testaamaan ajo-ominaisuuksiaan kolmanneksi jääneen tipun seurasta. Jäipä nekin ominaisuudet testaamatta, ehkä myöhemmin sitten? Trish ei varmaan maailmannaisena luovu toivosta?

Loppusuoralla Jessestä tappelivat 22-vuotias Jessica B ja 23-vuotias Tara. Jessicaa haukuttiin nuoreksi ja kokemattomaksi, Tara taas ei osannut millään avautua (hmm, ehkä silloin viimeisillä treffeillä osasi...). Ja ainakin matkalla kohti kosintaa tai hylkäystä Tara osasi hermoilun ja oksentelun jalon taidon, vaude! Ettei vaan neito sittenkin kärsinyt sappikivistä... ;) Jesseä itseäänkin arvelutti Taran aikaisempi kihlaus, olisihan se kauheaa joutua avioon naisen kanssa, jolla on Menneisyys. Eipä ihme, että Jesse valitsi Jessican, joka oli valmis muuttamaan siippansa kanssa maailman ääriin eli Isoon Omenaan. Sääli vaan, että kaiken vaivan palkaksi sormus jäi ainakin vielä toistaiseksi saamatta... Tosin se nyt oli ihan arvattavissa, se koeajo...