Ainakin sitruuna Pepsin pulloissa on koodeja, joilla saa musiikkikappaleita Pepsin omasta nettikaupasta. Olenkin tässä lataillut muutamia biisejä, valikoima on yllättävän hyvä. Ilmaiseksi noita vielä lataa, mutta minusta normihinta 1,19 euroa + kulut vielä päälle ovat turhan kovat. Varsinkin kun en omista kannettavaa soitinta johon noita ladata ja dvd-soitin, jolla cd-levyjä yleensä kuunnellaan ei välttämättä osaa soittaa kotipolttoisia.

Olin todella hämmästynyt kun löysin Hothouse Flowersista monta albumia, tyydyin kuitenkin lataamaan ikisuosikin Don't go. Biisi on melkein yhtä hengästyttävän seksikäs kuin maailman kaikkeuden seksikkäin, ihon alle hiipivä kappale... Ja se on paljon se! Pitäisiköhän hakea sekin koneelle... Kovan kolmikon täydentää upeasti Savage Gardenin I want you. Täydellistä!

Vauvan maailma avartuu

Aamulla Vauva aiheutti paniikkihavahtumisen. Poika oli minun ja Miehen vieressä ja tajusin keskeltä unta, että Vauvahan mönkii _jaloissani_. Pikasyöksy ylös ja sain kaapattua viime tipassa pojua kintusta kiinni, oli jo matkalla alas sängystä. Pienellä kun ei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa, on vain ajan kysymys milloin tuo oikeasti tippuu parisängystä. Pudotus ei hirmuisen kova ole, parisängystä on jo aikaa sitten otettu jalat pois, mutta silti parempi kun ei tippuisi koskaan.

Vauvasta tuli tänään myös peto, tarjosin pojulle lihaa. Oli niin näppärä antaa pannulla paahdettua lihaa, jonka olin jo maustanut sipulilla, mustapippurilla ja basilikalla myös pienelle maistiaisiksi. Suolan ja tomaattimurskan kanssa samaisesta pannullisesta tuli osa lasagnea meille isoille. Jostain kumman syystä liharuoka kelpasikin, tuttua sössön sylkemistä ei tullutkaan. Olisi vaan heti ekana pitänyt tarjota pojalle pihviä eikä mitään kanin ruokaa!

Raahasimme Vauvan tänään ensimmäistä kertaa myös kokeilemaan saunaa. Meillä on iso, vanhanaikainen sauna, jossa sauna- ja pesutilat ovat yhdessä, joten kauimmaisena kiukaasta ei lattiatasossa ole liian kuumaa. Suunnitelmana oli, että toinen aikuisista pitäisi pientä sylissä, mutta yllättäin poika viihtyi vain sylissäni. Ihana mammanpoika. Miehen sylissä tuli vain itku, joten saunominen jäi lyhyeen. Muutenkin noin pientähän ei saa edes saunottaa, lämmönsäätely ei toimi, joten mitäpä tuosta.

Vauva nukahtikin yöunille jo heti kahdeksan jälkeen, liian paljon uutta kummastuttavaa pienelle ihmiselle?

Lähtölaskentaa

Veljeni ei pääse katsomaan Essiä leikkauksen ajaksi, työvuorot sattuvat niin. No, olihan se vähän arvattavissakin, joten pyysin tänään äitiäni. Tosi noloa pyytää, äitinihän asuu kaukana ja on itse sairastanut ja ollut leikkauksissa ilman että olisin auttanut yhtään. Ystävini Vee lupautui myös auttamaan, jos veljeni ja äitini eivät kumpikaan pääse. On ihmeellistä, että on ystävä, joka on valmis ottamaan omasta työstään vapaata pystyäkseen auttamaan. Helpottavaa tietää, että asia jotenkin järjestyy.

Tunteet ovat pinnassa, helpotuksesta ja myös surusta, että sairastumiseni aiheuttaa näin paljon harmia. Muistan kun Esikoisen raskauden mentyä yliajalle lopulta tuli käynnistyspäätös. Itkin käynnistystä odotellessani synnärin käytävällä, olin niin helpottunut. On raivostuttavaa, että itku tulee helposti. Kamala jutella ja edes etäisesti yrittää vaikuttaa järjissään olevalta, kun kyyneleet virtaavat ja ääni katkeilee.Toivottavasti tunnemyrskyt menevät ohi ja olen kylmän viileässä iskussa, kun leikkausaika koittaa.