Tuntuu hassulle, että television puolella BB laahaa ainakin päivän jäljessä. Eilisessä ohjelmassa vuorossa olivat vasta rapukekkerit, viikon tehtävästä ei mainittu sanaakaan. Oli ihan kiva nähdä laajemmat esittelyt asukeista, ehkäpä kaikkien nimet vähitellen etsautuvat mieleen?

En erikoisemmin välittänyt mukaan ympätyistä musiikkinumeroista, minua kiinnostavat lähinnä kilpailijat, heidän taustansa ja itse talo. Sää suosi taas suomalaiseen tapaansa tilaisuutta, synkkää ja vetistä. Lisää kansainvälisiä urheilutapahtumia Suomeen puhumattakaan uusista tv-formaateista!

Kuvakaappaukset eilisistä suihkusessioista päätyivät nopeasti nettiin. Ja se mikä on kerran nettiin päätynyt, pysyy siellä ikuisesti. Aika ankeaa, en oikein usko, että kilpailijoille oli välttämättä ollenkaan selvää, että vaikka talossa kuvataan kaikkialla koko ajan, niin silti talosta ulos menevään kuvavirtaan sisällytettäisiin alastonkuvia suihkusta.

Asukit tuntuvat mielettömän seurallisilta, miten kauan nuo jaksavat puhua yhtä soittoa? Luulisi että puheenaiheetkin loppuvat pian. Tänään kelailivat jos sairastamisia, leikkauksia ja hammaslääkärijuttuja - luulisi, että se on jo juttuaiheiden lopun alkua...

Viikkotehtävässä on pariin otteeseen ollut sammuminen lähellä. Toivottavasti tuli palaa koko 72 tuntia, niin paljon uurastusta ja vaivaa ovat kilpailijat tulen eteen nähneet. Luulisi, että jos vaikka liekkejä ei hetkellisesti näykään tuulen takia, niin eihän se silti tarkoita että tuli olisi sammunut tai hiipunut hiillokseksi.

Prinsessatulitikkuja väsäävä Tiina vaikuttaa mukavalta ja energiselta. Hymy on kuin auringonpaistetta. Se minua vain ihmetyttää, että miten Tiina oikein aikoo pärjätä ehkä kolmekin kuukautta ilman irkkiä...

Timolla särki eilen päätä, migreeniä vaiko rapujuhlien aikaansaannosta? Timo on jotenkin jännä persoona, joskus olen näkevinäni eleissä ripauksen naisellisuutta. Iltaa kohti Timo virkistyi ja turisi mukavia illalla pihalla muidenkin kipinämikkovuoron aikana.

Perttua pidin jotenkin vaisuna, mutta ilmeisesti herra paranee iltaa kohden. Illalla pihalla juttua tuntui Pertullakin riittävän ja miehestä muodostui jotenkin jäyhän, mutta reilun miehen kuva.

Terhi tuntuu olevan nimensä oloinen, terhakka sählä.