Näin kuukauden kääntyessä taas loppuaan kohti katselin vaihteeksi Vuodatuksen tilastoinnista, millä hakusanoilla sivuilleni on eksytty. Sappeen liittyvät hakusanat ovat yleisimpiä, kymmenen ensimmäisen joukossa kuusi on sappiaiheisia. Toivottavasti sivuilleni sappeilemaan eksyvät saavat edes jotain sappikokemuksistani.

Muita hauskoja hakusanoja:

vauva oksentelu - missäs vaiheessa olen muka moisesta aiheesta jotain höpissyt? Mutta hei, tässä se mitä vauvan oksentamisesta ylipäätänsä tiedän: Äidinmaito on ehdottoman parasta pienelle vatsasairaalle, hellää vatsalle ja imeytyykin nopeasti. Rinta tarjoaa samalla mukavasti ravinnon ja nesteytyksen sijasta lohtuakin. Osmosalia ei tarvitse antaa, jos rintamaitoa riittää. Osmosalissa ei ole mitään mitä rintamaidossa ei olisi.

ompelukoneen paininjalka, teflon-paininjalka - jep, niitä ON erilaisia ja niillä mokomilla on taipumus hukkaantua. Ainoastaan se, joka on ompelukoneessa kiinni, saattaa pysyä matkassa mukana koko ompelukoneen elinkaaren... Teflon-paininjalka on nimestään huolimatta muovinen paininjalka, se luistaa paremmin joidenkin materiaalien päällä (pul kangas, silläkin hakusanalla oli sivuilleni eksytty). Oma teflon-paininjalkani muuten löytyi!

tissitesti - juu juu, tissit tissit! Tissithän kannattaa tutkia rintasyövän varalta ellei sitten hakija etsinyt tissitestiä, jolla testataan mahdollinen alkanut raskaus. Aito ja alkuperäinen tissitesti löytyy Pesun kotisivuilta.

panopäiväkirja - valitan, siitä aiheesta ei täältä löydy yksityiskohtaisia muistiinpanoja. Mitä nyt vain huomioin, että semmoinen blogi vielä puuttuu...

piirretty vauva - mitä häh? No juu, onhan tuo Essi toki joskus Vauvaa vähän kynällä kaunistellut.

täysimetys - jep jep, täysimetys on sitä, että lapsi ei saa mitään muuta kuin rintamaitoa. Ihan totta, ei edes tärkeitä tärkkelyksiä eli perunaa lisäksi! Ja nykyinen suositus on vaivaiset 6 kk, sitten homma menee hankalaksi, kun pitää alkaa sössäilemään ja sotkemaan muiden ruokien kanssa. Mutta hei, useimmat kyllä oppivat syömään siististi, joskus... Jos ette mua usko niin kyllä jos sitten vaikka tätä?

kestovaipat - ne vanhanaikaiset kankaiset rätit, joiden kanssa kukaan järkevä ihminen ei jaksa puljata. Ei kun hei, kannattaa vähän päivittää tietämystä, kestot on tosi kiva vaihtoehto, toisille sopii, toisille ei. Useimmille kai sopisi, jos ennakkoluulot antaisivat kokeilemisen verran periksi.

pumpuli tissit - en kyllä mitenkään voi edes arvata mitä liikkuu ihmisen päässä joka yhdistää nämä kaksi sanaa...

elman tissit - ??? salaraksulla varmasti on nekin mutta pallokalsarit ne vasta aah onkin!

teratologinen tietopalvelu - kätevä paikka, mistä saa tietoa raskauden ja imetyksen aikaisesta lääkityksestä. Älä usko mitä tahansa lääkäriä, vaan ole viisas ja soita teratologiseen itse!

vauvojen maito määrät - ei mitään hajua, mun vauvat on tienneet ihan itse, paljonko tissistä syövät

neulonta - hehehee... Tämä ei ole mikään neuleblogi!

koti kaleidoskooppi - ooh, haluaako Seiska tulla tekemään juttua kuuluisan Kaleidoskoopin kodista? Tartteis vähän siivotakin...

meri-rastila onnettomuus - paljastan huimaavat sisäpiirin tietoni tästäkin aiheesta: Meri-Rastila on viimeisimpien tietojeni mukaan Helsingissä, onhan?

leipäkone - kiva "pieni" vempele, joka on kätevä unohdaa vuosiksi kaappiin pölyä keräämään. Sillä tulee helposti ihanaa leipää, jos vain vaivautuu kaivamaan painavan rakkineen esille...

vitsaus - miten mun blogi ja vitsaus voi liittyä yhteen? Tämähän on kuuminta hottia, kaunokirjallista tulitusta eikä mikään vitsaus! V-I-T-S-A-U-S - ei todellakaan!!!

imettäville vauvalle vettä - no eipä tartte, ei edes tropiikissa, jos vauva saa rintaa aina kun tarvitsee. Sanokaa vaan toisin väittävälle anopille, että Kale sanoi näin ja Kale kyllä tietää. ;) Ja kamoon, kuka hullu jaksaa pulloja keitellä, tissit on helpommat pestä. Ei tartte keittää.

symbioosi äiti vauva - ooh, tämä oli herttainen hakulauseke. Jep, olen ehdottomasti sitä mieltä, että voihan sitä suhdetta symbioosiksikin sanoa. Mutta kyllä napanuora vielä venyy, siamilaisuudesta ei onneksi sentään ole kyse. Huoli ja hätä pois, lupaan että vessaankin vielä joskus pääsee ilman tississä roikkuvaa riippakiveä.

seksiaddikti - täysin outo käsite mulle, luulin että addikti sana liittyy kiinteästi suklaaseen?

kauneuskirurgia - juuei, luomu on kaunista. Pistäkää nekin rahat johonkin hyödylliseen, tilinumeron saa sähköpostilla.

miten saan vauvan nukkumaan - 1) odota kunnes vauvaa väsyttää - tarkkaile vauvayksikön silmiä (hieronta) ja suuta (aukoo) 2) Ota piltti kainaloon ja kömmi sänkyyn 3) Heitä vauvalle tissi suuhun ja nukahda 4) Vauva saattaa nukahtaa itsekin esimerkin innoittamana. Vähäisin merkitys ei ole suinkaan sillä, että nukkuva aikuinen häiritsee kaikkein vähiten pienen nukahtamista...

Näitähän on miljoonia! Nyt ei jaksa enää, vaikka niin mielelläni kerronkin kaikesta kaiken. ;) Eikä sanaakaan BB:stä - ups!