Erehdyin vilkaisemaan alkuviikosta ympärilleni sillä seurauksella, että on ollut vähän pakko yrittää piakkaisen ruotia tätä kaaosta. Tosin edistystä ei hirveästi ole tapahtunut, merkittävintä lienee vieroitusoireet blogaamisesta...

Muu kuin arjenpyörityshommissa menevä aika kuluu lokoisasta television ääressä Big Brotherin virikkeellisessä seurassa. Eilinen olikin melkoinen superjättipotti, kun kilpailijoiden viikko tehtävä onnistui vastoin odotuksia ja BB päätti vieläpä tarjota bileet. Oli kiva seurata ihmisten ilonpitoa, tosin kestävyys ruudun tällä puolella oli huomattavasti vaisumpi kuin kilpailijoilla, jotka jaksoivat bailata myöhään yölle.

Iinan ja Minnan ystävyys ja keskustelut jatkuvat. Joskus minua vähän epäilyttää, että Iina on liian avoin ja varomaton puheissaan. Minna ei ehkä kerro mielipiteitään niin suoraan, joko hakee luottamusta tai taktikoi... Iina yllättää tämän tästä, jotenkin hänen kuvittelisi olevan vähemmän räväkkä persoona kuin hän oikeasti onkin. Dirty Dancing tanssin hyppyharjoitukset ja Elefantti-tanssit onnistuvat loistavasti. Iinan puhetyyli on vähän nariseva ja valittava, ehkä sekin hämmentää Iina-kuvaa.

Viina paljasti Katista kummallisen valittajan, Tiinan kanssa ei tulla toimeen ja sekin ottaa Katia päähän, että hän on joukon nuorin. Tiina tuntuu kuitenkin olevan yleisesti pidetty eli kaivaakohan Kati omaa hautaansa marisemalla Tiinasta. Katin lauluesitys "Pussaa tyttöä" oli aivan loistava.

Mika on jotenkin roistomainen juopuneena. Toisaalta samainen mies kertoi haluavan aikaisemmin ainakin kolme lasta ja perheen. Uuh, niin sitä pitää sanoa sulattaakseen naisten sydämet! ;) Tiedä miten paljon nuoret naiset tykkäävät tupakoivista, humalassa kukkapurkkeihin k*seksivista miekkosista... Mikan humalainen paljastus kahdesta lapsesta ei ollut yllätys, juorulehdet olivat kerinneet ensin. Sääliksi käy (sekä juorulehtien asian ruotiminen kuin se, ettei Mika saa olla isä lapsilleen), toisaalta se joka paljaalla panee, saa syyttää ihan vaan itseään.

Antti S, jota aluksi pidin ihan hauskana nuorena miehenä, on paljastanut itsestään töksähtelevän ja rasittavan puolen. Varo vaan Antti, kohta voi häätö koittaa!

Olin yllättynyt kun tällä viikolla ei olekaan nimeämisiä. Olisivat nyt antaneet Janin heilua talossa kaksi ensimmäistä viikkoa, tyhmää, että tässä välissä tulee viikon taukoa nimeämisiin.