BB-foorumin lukeminen teki tehtävänsä, mulla on karmea BB-ähky. Eilen en aamupäivästä edes avannut 24/7-palvelua ja nippa nappa viitsin katsoa Subin BB Extran ja Realityn. Hiukka vilkaisin keskusteluja, mutta ei oikein nappaa. No, illalla sentään 24/7 oli jonkun aikaa päällä ja television ohi kulkiessa tuli välillä katsottua ohi mennen korttiturnausta. No juu, seurattuakin on siis tullut, vaikka homma tuppaa väsyttämään vaihteeksi. :D

Viikkotehtävä oli han kiva, asukkien piti opetella Texas Hold 'Em pokerin säännöt ja opetella pelaamaan parin päivän ajan. Kilpailijat valitsivat itse kaksi kilpailijaa pelaamaan BB:n edustajaa vastaan. Pelin opetteluun pelaajille näytettiin pariin otteeseen Pokeria for dummies dvd:tä. Jo pelkkä tv-ohjelman katselu näytti tekevän suuren vaikutuksen pelaajiin, ohjeista viis. ;D Varmasti on ankeaa olla yli kuukausi ilman televisiota. Muistan millainen uutisnälkä minulla oli kun olin ollut yli neljä kuukautta ilman uutisia ollessani au-pairina Saksassa joskus muinoin... Asukki-raukat, monet tv-ohjelmat ovat yllättävän tärkeitä puheenaiheita, raukat missaavat ne kokonaan.

Tiistaina pelaajat saivat pelikortit ja aloittivat harjoittelun. Kaikki ei kortinpeluu paljon jaksanut innostaa, Hanna näytti jopa ihan avoimesti EVVVK nuokkumalla pöydän ääressä. Innostuneimpia pelistä taisivat olla Antti, Mika, Iina, Minna ja Terhi. Turnaukseen osallistuvien pelaajien valinta meni pienoisen eripuran säestyksellä, jotenkin keskinäinen kyräily kahden naisryhmittyvän välillä on nykyisin enemmän sääntö kuin poikkeus. Valituiksi tulivat Antti ja Terhi, ihan hyvät valinnat.

Turnaus oli keskiviikkona, taloon tuli ensimmäistä kertaa ulkopuolisia. Terhi pelasi Aki Metsää (tai ainakin sinne päin se nimi meni...) vastaan, mies on Pohjoismaiden paras pokerinpelaaja. Olihan se arvattavissa, että BB ei päästä pelaajia helpolla. Seurasin Terhin pelaamista ja täytyy sanoa, että ei voi kuin ihailla. Terhi osaa, kun haluaa. Oli tyylikäs, rento, hauska ja osaava. Flirttaili ansiokkaasti sekä jakajan että vastustajan kanssa, 10 pistettä Terhille! Antin pelaamista en sitten enää katsonutkaan paljon yhtään. Pelaamisen jälkeen (ja ulkopuolisten poistuttua paikalta) oli vuorossa juhlat. Viva las Vegas! Hannalla tuntui olevan kova meno päällä, lopulta neitonen kampesi "aviomiehensä" Timon yhteiseen sänkyyn ja siellä taidettiin tehdä paljon muutakin kuin jutella. Tai no, ovathan nuo ennenkin pelehtineet saunassa ja sängyssäkin jo kerran tätäkin ennen.

On muuten mielenkiintoista, miten Hannaa ollaan leimaamassa lutkaksi tapahtuman johdosta. Ok, olenhan minäkin kaikenlaista heittänyt, mutta on se vaan kumma, että kun seksiin tarvitaan kaksi suostuvaista osapuolta, niin miksi vain naista parjataan ja moititaan? Ei kukaan koskaan taida miehen moraalia kyseenalaistaa, fiksumpi voisi kysellä, että miksi Timo suostui humalaisen ja ehkäpä harkitsemattomassa tilassa olevan naisen petikaveriksi. On se niin väärin!

Morkkista ei Hannassa kuitenkaan tänä aamuna näkynyt, naureskeleva neito kaivautui myöhään poikien huoneesta ihmisten ilmoille. Hyvä niin! Kahden aikoihin BB kutsui kilpailijat sohvalle kuulemaan viikkotehtävän tulokset. Tehtävä oli ONNISTUNUT! Ihanaa! Ylimääräistä rahaa ei kuitenkaan tullut, sillä kilpailijat eivät jääneet voitolle. Samoin huomenna BB jakaa rangaistuksia, sillä kaikki asukit eivät suinkaan osallistuneet harjoitteluun innolla. Ihan hyvä veto BB:ltä.

Asukit ovat viikkotehtävän kanssa yhtä aikaa valmistelleet Antille yllätyssynttäreitä. Tosi kiva katsella, miten Antilta piilossa juonitellaan ties mitä. :D Ja Antti itse on pyytänyt BB:ltä synttäreitä ja esimerkiksi Alias-peliä lauantain iloksi. Hauskaa, toivottavasti Antin synttärijärjestelyt eivät paljastu, koska silloin synttärit perutaan.

Antin ja Timon maanantaina alkanut kokkaustehtävä on tainnut sujua ihan kivasti. Tiistaina pojat jopa huvittivat tekemällä lettuja pelkissä esiliinoissa. :D Ilmeisesti hemmottelua ei kuitenkaan ole pojille luvassa, sääli. Olisi ollut kiva nähdä olisivatko pojat ostaneet satasella melkein pelkkää karkkia ja muita herkkuja kuten tytöt. ;) 

BB oikeasti vähän väsyttää. Realityn jälkeen ei enää kiinnosta kurkkia yhtä tiiviisti, mitä talossa oikein tapahtuu. Sinänsä sääli, koska todennäköisesti tämä on viimeinen viikko, kun Iina on talossa. Niin paljon Iina-vihaa tuntuu teinien keskuudessa olevan. Tuo viha vaan on tosi huvittavaa, siinä unohtuu faktat, kaikille Iinan tekemiset ja sanomiset tulkitaan mahdollisimman negatiivisesti. Kuulopuheet ja suoranaiset valheet leviävät keskustelupalstoilla. Pelkkiin tosiasioihin vetoamalla kun moista parjauskampanjaa olisikin aika vaikea pitää yllä, Iina kun on ihan normaali fiksu ja hauska nainen, jonka kivan kuivaa huumoria ei moni tunnu ymmärtävän. Sääli tosiaan, jos Iinan edesottamuksia ei enää sunnuntain jälkeen voi seurata. Mutta BB-talon tapahtumat ja ihmissuhteet kehittyvät varmasti Iinan poistumisesta huolimattakin edelleen.