Odotetusti Antti S tipahti, olisin ollut todella yllättynyt jos olisi käynyt toisin. Pertulla lienee tässä vaiheessa jo melkoinen kannattajajoukko. Sääliksi kävi kyllä Antti S:ää, ei liene helppoa joutua kohtaamaan muiden asukkien mielipiteitä omasta persoonasta. Hyvin Antti kyllä homman hoiti ja juontaja Marikin oli aika varovainen sanakäänteissään.

Mutta mitä ihmettä Antille oikein tapahtui? Mies, joka taloon tullessaan vaikutti mukavan rennolta seuramieheltä, muuttui ensimmäisen viikon jälkeen ärsyttäväksi maanvaivaksi. Toisten komentelu ja jatkuva piittaamattomuus toisten ja omien tarpeiden täyttämisestä (tupakan pummaaminen, jatkuva jääkaapilla "luvatta" käyminen) oli silkkaa itsemurhaa. Melkein voisin sanoa, että irokeesin myötä muuttui myös antin luonne. Punaiset pirun sarvet kasvoivat muuttamaan leppoisan tavistukkaisen miekkosen luonteen.

Voi kuttu!

Tänään annettiin myös uusi viikkotehtävä: Pihalle asukkien hoidettaviksi tuotiin kaksi vuohta, kuttu ja kili. Söpöläisille piti ensin rakentaa suoja ja aitaus, nyt on vuorossa ruokkiminen ja muu huoltaminen. Aamuisin ja iltaisin kuttu on myös lypsettävä. BB määräsi asukeista parit, mielenkiintoisesti ensimmäisenä vuohipaimenina olivat Antti ja Terhi. Hmm, BB tahtoo sotkea vähän pakkaa? Terhi lypsi ensimmäisen kerran iltakuudelta, aika onnettomalta touhu näytti. Säälittää kuttu parka, tottumattoman käsissä lypsäminen voi olla aika ikävää? En kyllä osaisi itsekään lypsää, mutta ehkäpä Aventin rintapumpulla saattaisin saada jotain heruteltua kutturaukan tisseistäkin. ;)

Maidosta asukkien pitäisi saada aikaiseksi puoli kiloa kutunjuustoa eli maitoa pitäisi onnistua lypsämään viitisen litraa. Ainakin näin aluksi näyttää vähän siltä, että maitoa ei välttämättä tule riittävästi. Kuttu-parka, tottumattomien lypsäjien käsissä osa maidosta jää rintoihin pakottamaan. Jep, osaan eläytyä tunteeseen, on tässä itsekin niin monia maitolitroja tullut tuotettua ihan omin rinnoin. Juustonkeitto taitaa jäädä Minnan hommiksi, ilmeisesti äiti on joskus keitellyt juustoakin. Monitaitoinen nainen!

Huomenna maitoa olisi pakko saada kokoon jo kunnon määriä tai muutoin tehtävä epäonnistuu väistämättä. Harmi kun minulta meni ohi se, kuinka paljon asukit löivät vetoa tehtävän onnistumisen puolesta. Ruoanlaitto haittasi tärkeitä asioita eli BB:n seuraamista.