BB:ssa välit kiristyvät ja ennen ainakin pinnalle päin suht yhtenäiseltä näyttäneeseen joukkoon on muodostunut löyhiä kuppikuntia. Eikä vähiten BB:n toimien ansiosta. Jako voisi tällä hetkellä olla esim seuraavanlainen:

Tyttötrio tai kolmikko on minusta tällä hetkellä kaikkein tiivein ryhmittymä, jonka muodostumiselle lopullisen sinetin antoi BB:n maanantainen käsky, joka pisti tytöt vastuuseen keittiöstä. Samalla tytöille annettiin 100 euron hemmottelulahjakortti R-kioskiin ja 30 euroa viiniostoksiin. BB:n käsky aiheutti ihmetystä muissa kilpailijoissa eikä tyttöjen päätös ostella 100 eurolla melkein pelkkää karkkia ehkä saanut varauksetonta hyväksyntää kaikissa kilpailijoissa. Osa olisi arvostanut myös mallaspirtelöä... Toisaalta keittiöherruus lujitti tyttöjen keskinäistä suhdetta, eipä aikaakaan kun tytöt myös alkoivat kaveerata entistä enemmän keskenään. Joukon pomo on Terhi, toisena häärää Tiina ja Kati tuntuu olevan lähinnä kuuntelijan roolissa. Jotenkin joukkiolle on kuvaavaa se, että kun Katilla oli perjantaina huono päivä, lohtua tarjosi lähinnä Mika, tyttötrion jäsenillä ei riittänyt pelisilmää tajuta, miten lähellä hanskojen tiskiin lyömistä ja talosta poistumista Kati oli.

Viisikoksi tai sohvaryhmäksi kutsutaan pariskuntien ja Minnan löyhää liittoumaa. Pidän itse kyseistä liittoumaa löyhempänä kuin tyttötrioa, koostuuhan liittouma toisaalta kahdesta pariskunnasta eli aviopari Timo ja Hanna ja vasta kuhertelevat Antti ja Iina. Minnalla on lähimmät välit Iinaan, myös Antin kanssa juttua riittää. Toisaalta viisikossa on myös Sampo-ryhmä, johon taas Timo ei kuulu.

Vaikka tyttötrio pitää viisikkoa toiset ulkopuolelle sulkena ryhmittymänä olen asiasta vähän eri mieltä. Viisikko on hajanainen ja löyhä, juuri siitä syystä, että jos sen sisältä löytyy niin monia pieniä palasia. Tyttötrio on paljon yhtenäisempi, koska sitä sitoo yhteen epäluulo ja kyräily viisikkoa kohtaan. Kuvaavaa on minusta Terhin eilinen letkautus, jossa Terhi teatteriesityksen ilmoitti tyttötrion lähtevän nukkumaan, koska viisikko on taas sohvalla. Eiväthän he mitään nukkumaan lähteneet vaan sulkeutuivat makuuhuoneeseen kikattelemaan keskenään. Mikä on tietenkin sinänsä ok, mutta tylsää valittaa toisten sulkevan heidät ulkopuolelle, vaikka tuossakin tilanteessa he itse sulkeutuivat ryhmästä pois. Terhille ei tuota mitään ongelmaa tunkea kuhertelevien Antin ja Iina viereen ja jopa Antin kainaloon, kummaa että samasta naisesta ei tunnu löytyvän pokkaa mennä mukaan sohvalle, kun siellä on enemmän porukkaa.

Kahden liittouman ulkopuolelle jäävät Mika ja Perttu, joilla tuntuu synkkaavan ihan hyvin keskenään. Perttu on ehkä vielä enemmän ulkopuolella kuin Mika, Pertulla on ulkopuolisen pellen rooli. Mikalla on siteitä tyttötriosta Katiin yhteisten tupakkatuokioiden ansiosta, Mika pitää Katista. Viisikosta Mikalle ehkä vierain on Hanna, muutoin Mika juttelee mukavia niin Iinan kuin Minnankin kanssa eikä Antilla ja Mikallakaan tunnu olevan keskinäistä kismaa.

Talon jännitteet tekevät erityisen mielenkiintoiseksi se, että vaikka ryhmittyvät äänestäisivätkin toisiaan vastaan, lopullisen päätöksen siitä kuka lähtee, teemme oikeasti me katsojat. Eilinen BB loppui Terhin äänestyksen perusteluihin, keskusteluissa ollaankin kuumeisesti spekuloitu sillä, kehen nuo perustelut sopisivat. Aika hyvin tuotantoryhmältä, perustelut sopivat aika moneenkin talossa asujaan.