Vähänkin jos erehtyy lukemaan BB-aiheisia keskustelupalstoja tai vahingossa katsoo BB Extraa ja katse harhautuu ruudun tekstiviestialueelle (ja sehän harhautuu, en jaksa katsella Vapun kasvoja kahta sekuntia pidempään...) ei voi välttyä kommenteilta, joiden mukaan Iina on ilkeä juonitteleva bitch. Suoranainen noita-akka, joka usuttaa viattomia asukkeja toistensa kimppuun ja rakentaa omaa hovia. Minnan ja Iinan keskuteluja pidetään kahden ämmän ilkeilynä. Ilmeisesti jotkut katsovat 24/7 vieläkin enemmän kuin minä, en ole sattunut vielä moista ilkeilyä näkemään.

Muutenkin kuvani Iinasta on kyllä täysin erilainen, toki Iina töksäyttelee ja sanoo joskus tosi omituisia asioita, mutta ne kerrat joita olen sattunut näkemään ovat olleet päin naamaa eikä missään selän takana. Iina on rääväsuu, ei sitä kieltääkään voi. Mutta että ilkeä, sitä en näe. Selvästi katson liian vähän BB:ia.

Eilisessä Realityssä näytettiin tyttökolmikon juttelua makkarista eli äänessä olivat Tiina, Terhi ja Kati. Olipa harmillista, kuvani aurinkoisesta ja kaikille ystävällisestä Tiinasta sai viimeisen voitelun. Jo vähän aikaa sitten Tiina-kuva sai kolauksen, kun Tiina valitti päiväkirjahuoneessa, miten Minna omii ruoanlaiton ja varsinkin kauppareissut. Illalla makkarissa Tiina kertoi, miten hääjuhlissa meni juhlafiilis täysin, kun pöytään osoitettiin paikat sulholle, morsiamelle, morsiamen vanhemmille, kaasolle, bestmanille ja papille ja sen jälkeen todettiin, että muut saavat istua siellä missä tahtovat. Tiinan mielestä se tarkoitti sitä, että heistä muista ei niin väliä, rivinaiset tehkööt mitä tykkäävät. Huh huh, sanon minä. Sehän on ihan normaalia, että tietyn roolin häissä omaavat ihmiset istuvat nimetyillä paikoilla - ja ihanaa on kuulua tuon ryhmän ulkopuolelle ja istua just niin kuin itse tykkää...

Taas eilenillalla makkarissa Terhi kertoi kylvävänsä hajaannusta sen minkä pystyy ja muutenkin kolmikko jutteli muista. Ilmeisesti BB ei kuitenkaan katsonut sitä juonitteluksi, erikoista että joidenkin kohdalla ollaan tiukempia kuin toisten. On surullista, että taloon on muodostunut kaksi kuppikuntaa, Sampo-ryhmä ja tyttökolmikko, Perttu ja Mika eivät tunnu kuuluvan kumpaankaan vaan hengailevat missä mielivät. Luulen että paljon tuosta käytöksestä on silkkaa vainoharhaisuutta, kun ei kuule, mitä toiset juttelevat, kuvitellaan että siellähän toki juonitaan muita pelaajia vastaan. Ahtaassa talossa, jossa muita virikkeitä ei paljon ole, mielikuvitus tekee helposti tepposet. Vahvemmallekin persoonalle. Osa ihmisistä on kaivannut BB:iin riitoja ja räiskettä, sitä lienee tulossa lähiaikoina?

Kutun lypsäminen sujui tänä aamuna ammattilaisen ottein kun vuorossa oli Kati. Maitoa tuli yli 1,5 litraa, oli varmasti helpotus kutulle päästä eroon maidosta. Vaikka kuttu välillä vastustelikin, Kati lypsi päättäväisesti - jopa ympäristön päinvastaisista neuvoista huolimatta. Antti kun kävi huikkaamassa, että jos kuttu vastustelee, niin se ei tahdo enää tulla lypsetyksi. Tahtomisesta viis, maitoa ei saa jättää pakkautumaan rintoihin - en tiedä kuinka helposti kutut saavat rintatulehduksen, mutta toivon totisesti, että jatkossa lypsäjät tekevät hommansa hyvin. Toista kertaa ei lypsäminen saa jäädä puolitiehen kuten Terhiltä eilen illalla. Olen miettinyt sitäkin, että jos BB olisi yhtään fiksu, hän muuttaisi sääntöjä ihan kutun oman parhaan vuoksi niin, että lypsyvuorot unohdettaisiin ja homman saisi hoitaa se joka sen osaa eli Kati