Vähän jälkijunassa, on mennyt sulatellessa? ;)

Arvelin silloin nimeämisten aikaan, että pudotusuhan alla olisivat Kathy ja Jani. Ei niin huonosti, vaikkakin Perttu mokoma meni kirimään tasapisteissä olevan kaksikon ohi. Täytyy myöntää, että unohdin koko Pertun. Ihme sinänsä, Perttu show't ovat aika uskomattomia kuitenkin... Big Brotherin arpa ratkaisi toiseksi mahdolliseksi putoajaksi Janin.

En osannut päättää kumman haluaisin putoavan, joten jätin äänestämättä. Vaikka Jani ärsyttikin liialla puheliaisuudellaan, niin toisaalta Janin esittelemät pelit ja jonglööraus toivat mukavaa viihdettä taloon. Perttu taas oli kaikessa nuoren amis-pojan epävarmuudessaan joskus surkuhupaisa, joskus mukava perusmies. Olisin vielä halunnut nähdä, miten tilanne olisi kehittynyt semmoisenaan.

Yleiso äänesti Janin pois, Perttu sai palata taloon. Big Brother näytti poikkeuksellisesti nimeämiset kaikille talon asukeille. Minusta se oli julmaa ja tarpeetonta, moni olisi varmasti miettinyt tarkemmin perustelujaan, jos olisi osannut edes aavistaa nimieämisten tulevan jo nyt toisten asukkien tietoon. Ehkä Big Brotherin tarkoituksena oli kylvää epäsopua muutoin niin yhtenäiseen asujamistoon ja tehdä näin ohjelmasta mielenkiintoisemman? Tylsää jos näin oli!

Jani otti putoamisensa kuin mies, siinä mielessä oikea henkilö läksi. En tiedä osasiko Jani ennakoida, että näin kävisi. Alussa erottuminen on aina riski, toisaalta hiljainen hissukkakaan ei saisi olla. Ei ole varmasti helppoa tasapainoilla noiden kahden ääripään välillä, mahtoikohan Jani edes yrittääkään?

Talon hyvä henki ei tunnu hirveästi kärsineen nimeämisistä ja Janin poistumisesta, ehkä jonkinlaista pientä kyräilyä on nähtävissä. Toisaalta jo viime viikollakin tuntui, että ainakin Jania ei välttämättä kuuneltu. Iinan ja Pertun välit ovat viileät, siinä pari jonka kemiat eivät yhtään toimi. Veikkaan että Perttu joutuu väistymään, ei ehkä vielä tällä viikolla mutta pian.

Tänään Big Brother on taas kutsunut pelaajia yksi kerrallaan nimeämishuoneeseen, seuraavat nimeämiset ovat taas huomenna julkisia?