Kolmas nimeämiskierros olikin jo kunnon paukku. Nimetyiksi ja yleisöäänestykseen joutuivat Perttu, Kati ja Iina. Perttu ja Kati olivat minulle yllätyksiä, tästä tulee mielenkiintoinen viikko.

Pelkät tilastot siitä, kuka antoi ääniä kenellekin, eivät kerro paljonkaan. Perustelut ja varsinkin perustelujen näkeminen televisiosta valaisivat asiaa paljon. Odotetusti Iina sai Terhiltä kaksi pistettä, mutta tapa, jolla Terhi nimeämisensä perusteli oli aika kamala. Terhi tosiaan taitaa elää BB-talossa tunteella, mustasukkaisuus paistoi läpi. Taisi olla ainoa joka kuulosti vihaiselta ja kiroili. Odotetusti Minna sai myös pisteen.

Terhi paljasti oman epävarmuutensa äänestyksessä, kokee varmaan tulleensa jätetyksi Viisikon ulkopuolelle. Ei jääneensä vaan tulleensa jätetyksi. Terhi on mielenkiintoinen persoona, kuvien ja esittelyn perusteella kuvittelin häntä neidoksi, jossa on pippuria, menoa ja meininkiä. Yllättäen Terhi onkin ollut syrjäänvetäytyvä, monesta asiasta valittava ja jotenkin hassusti söpöillen puhuva ikäistään nuoremmalta henkisesti vaikuttava daami. Nyt Terhi selvästi nostaa profiiliaan eikä välttämättä aina kovin siistein menetelmin, Antilta hellyyden kerjääminen on jotenkin säälittävää. Varsinkin jos Antti ja Iina pusuttelevat juuri sillä hetkellä kun Terhin hellyyshimo iskee. :D Mikan ääni Iinalle oli pieni yllätys, toisaalta miehen linjana ja perusteluna oli äänestää hänelle vähiten merkitseviä kilpailijoita eli pariskuntien naispuolisia. Näinhän se tosi elämässäkin menee, nainen kantaa aina vastuun suhteista. ;)

Pertun ja Iinan väliset kemiat eivät edelleenkään toimi, kumpikin nimesi toinen toisensa. Niinhän se vain on, ei kaikkien kanssa välttämättä voi olla ylimpiä ystäviä vaikka toimeen tulisikin. Minnalla ja Pertullakin tuntuu olevan keskinäistä skismaa, ehkäpä Äitee on liian äitee talossa ja Perttu taas toisaalta ei herätä Minnassa äidillisiä tunteita. Tai sitten Perttu on Minnan silmissä aikamiespoika, joka naarmuttaa kaikki kattilat ja sotkee.

Katikin sai ääniä vain kolmelta, mutta jokaiselta äänestäneeltä täydet kaksi pistettä. En voi olla pohtimatta, vaikuttiko Katin alakuloisuus äänestykseen? Toisaalta Kati ei ole ollut erityisen läheinen häntä äänestäneiden Timon, Hannan ja Antin kanssa, se näkyy myös siinä, että Kati palkitsi Hannan ja Antin äänillään.

Pertulla tuntuu olevan vahva kannattajakunta talon ulkopuolella, en usko Pertun tipahtavan kunhan vain saldorajat sen sallivat. ;) Menossa on Iina pois talosta -liike, jonka epäilen onnistuvan. Ja se on hyvä juttu, pidän Iinasta todella paljon, mutta Iinan poistuminen talosta ravistaa BB-talon ihmissuhteita kaikkein eniten. Nähtäväksi jää montakin kysymystä.

Miten Minna pärjää ilman Iinaan, keneen Minna jatkossa tukeutuu, kenestä tulee Minnan uusi keskustelukumppani? Jos uutta kumppania ei löydy on vaarana, että Minnan ikävä kasvaa liian suureksi ja lapset saavat äitinsä kotiin ennenaikaisesti.

Pääseekö Terhi Iinaksi Iinan paikalle. Reippaan Iinan ääntä on kuunneltu enemmän kuin syrjäänvetäytyvän Terhin ja ainakin paikka Antin kainalossa kiinnostanee Terhiä. Tulee olemaan mielenkiintoista katsoa, minkä taktiikan Terhi nyt valitsee. Löytyisikö yllättäin malttia ja viisautta edetä varovasti?

Mitä Iinan poistuminen talosta vaikuttaa Anttiin? Etsiikö Antti uuden kainaloisen vai hakeutuuko enemmän miesryhmään? Paljastuuko Antti todelliseksi pelimieheksi äidin pikkupojan sijaan...

Hanna on ollut läheinen Iinan kanssa, voi olla että Hanna joko tukeutuu Minnaan tai Timoon entistä enemmän. Vähän vaikuttaisi siltä kuin Hanna ei pettyisi, jos joutuisi ulos talosta.

Tiinallakin lienee intressejä päästä lähemmäs alfa-naaraan pestiä. Jatkossa talossa leikitään jatkuvasti Pikku Kakkosta ja askarrellaan kaikki yhdessä prinsessatikkuja. Erimielisyydet tilitetään päiväkirjahuoneessa, mutta ääneen niitä ei sanota. Jos halutaan olla oikein radikaaleja, riisutaan bikinit paljussa kikatellen tai hypitään sängystä toiseen kolmiloikka tyylillä... ;)

Luulen, että Iinan lähtö ei pahemmin hetkauttaisi Perttua tai Mikaa muutoin kuin välillisesti muuttuvien henkilösuhteiden ja ehkä uusien ryhmittymien synnyn myötä. Timo on tyytyväinen kunhan vain kainalosta löytyy Hanna? Kati on arvoitus, toivon Katin todellakin nousevan esille taustalta. Siinä on nainen, joka tyttötrioon kuulumisesta huolimatta tuntuu vetävän täysin omaa linjaansa.

Jep, maltan tuskin odottaa sunnuntaita!