Kolmas viikkotehtävä on tosi hauska, talon asukitkin varmasti nauttivat musiikista pitkän hiljaisuuden jälkeen. Tosin vaikka tv:n töllääjistä asukkien häätäminen tanssimaan suoraan suihkusta on hauskaa niin ehkä se ei asukkeja itseään jaksa paljon naurattaa. Varsinkin kun kuumaa vettä tulee vain vaivainen tunti päivässä. Antti A, äidin pikkupoika, on tainnut saada kaikkein eniten kiusausta osakseen. Miestä hätyyteltiin suihkusta shampoot silmillä pari kertaa peräkkäin tanssimaan. Yllättävän hyvin talon asukit osaavat tanssia, vaikka pitävätkin toisella kädellä kiinni pyyhkeestä tai kylpytakista. ;)

Antti S ja Perttu ovat putoamisuhan alla. Varsinkin Pertun kohtalo säälittää, raukka kun ei tiedä, että pudotukseen joutuminen oli vain yhdestä äänestä kiinni. Perttu on ihan hauska pieni poikanen, ehkäpä nuoria Pertun kypsymätön tyyli miellyttää, mutta tämmöistä toinen jalka haudassa vaappuvaa äiti-ihmistä ei ehkä niinkään. Muutoin kuin ehkä positiivisesti päätä puistellen, nuori ja niin paljon elämää opittavana vielä! Pertusta löytyy hauskoja kuvia netistä.

Antti S on ollut aika sietämätön, eihän siinä ole mitään vikaa että tietää kaikesta kaiken, mutta kannattaako sitä tuoda ilmi niin töksäyttelemällä? Ei taida poika vielä tietää, että naisia ei kannata paljon komennella... Jännä sinänsä, että aluksi mulla oli täysin erilainen kuva Fantastisesta, vaikutti mukavalta seuramieheltä. Nyt Antti S on tainnut itsekin luovuttaa ja vetäytyy syrjään porukasta. Antin kuvia löytyy irkki-galleriasta. Myös kuvia Anitasta löytyy.

Toivon, että Antti S putoaa. Se olisi varmasti Antille itsellekin pidemmän päälle helpointa. On varmasti kurjaa elellä talossa vielä viikko sen jälkeen, kun saa tietää olevansa pudotusuhan alla. Antin tapauksessa varmasti helpottaa se, että Antti ei tiedä kaikkien antaneen hänelle pudotusääniä.

Timo ja Hanna jatkavat kuherteluaan, milloinhan muita asukkeja alkaa ärsyttää se, etteivät kyyhkyläiset paljon muuta tee kuin keskittyvät toisiinsa. Eka pusukin kun on jo nähty niin sekin jännitys on poissa. Ehkäpä pariskunnan pitäisi joko vihjailla uudesta etapista suhteessa tai osallistua enemmän taloudenpitoon?

Tiina lukee Narnia-kirjaa, se on ihan mukavaa kuultavaa. Ei varmaan maailman parasta tv-viihdettä, mutta neulomus kädessä illalla kun lapset nukkuvat ihan riittävän jännittävää minulle. ;) Tiinalla on tosi kivoja ja persoonallisia vaatteita, tykkään!

Irkissä tulikin puheeksi taas yksi syy olla pitämättä Katista, olinkin unohtanut jo täysin. Kati puheli viime viikolla kännätessään, miten ei halua lapsia ja miten synnyttäminen löysyttää paikat. Hoo, eihän tämmöinen kaksi lasta alatietä pullauttaunut äiti voi kuin suuttua moisista vihjailuista, joten -10 pistettä Kati! Lupaan äänestää Katia putoamaan heti kun saadaan tyttö ehdolle. ;) Onneksi porukan miehet kertoilivat tyttöselle, että höpsistä vaan. Taisipa olla Mika ja Timo siinä äänessä, pisteet pojille.