Tänä iltana oli Minnan vuoro päästä vapauteen BB-talosta. Vastassa olivat niin lapset, ex-puoliso kuin kilpasiskot Iina ja Hanna. Minnan poikaystävää ei näkynyt, toivon todella, että syynä oli joku muu kuin miehen pettyminen Minnan tekemisiin BB-talossa. Tosin jos suhde ei pieniä kännisekoiluja kestä, niin eihän se kovin hyvää suhteen laadusta kerro sekään.

Minna vastaili ihan fiksusti kysymyksiin eikä itkeä tyrskinyt vuolaasti kuten foorumeilla oli ennusteltu. Jostain asioita Äitee vaikutti ihan aidon hämmästyneeltä, varmasti on hankala päätellä mitä mieltä ihmiset ovat.

Talossa asiat ovat nyt toisin. Antin viimeinenkin sydänystävä on poissa ja miehen on pakko joko sopeutua uusiin oloihin tai poistua. Tyttökaksikko Tiina ja Terhi ovat uusien haasteiden edessä, toinen joutuu varmasti aika pian lähtemään. Veikkaisin että kiristyvä kilpailu ei tee hyvää neitojen keskinäiselle ymmärrykselle, kisa keittiön ja BB-talon emännyydestä voi hyvin pian riitauttaa. Perttu ja Timo nimesivät Minnan, mielenkiintoista nähdä miten Minnan lähtö heihin vaikuttaa. Timolla saattaisi olla kiinnostusta kisaan keittiön herruudesta hänelläkin.

Minnan poistuminen oli kisan kannalta ideaali ratkaisu, tuskinpa Timon häätö olisi huojuttanut asetelmia läheskään yhtä paljon. Kun yksi Minnan kaltainen merkityksellinen palanen poistetaan, on jäljelle jääneiden pakko täyttää puuttuva aukko. Ensi viikko tulee olemaan taas mielenkiintoinen. Toivottavasti myös viikkotehtävä on vaihteeksi reipas ja antoisa. Taloon kaivataan iloa!