Eipä ollut kovinkaan yllättävää, että nimetyiksi tällä kertaa tulivat Kati ja Minna. Näistä kahdesta lähtijä on aika suurella todennäköisyydellä Minna. Tulos olisi saattanut olla toinen, jos nimeämiset olisivat olleet vasta perjantaina, päivänä jolloin Perttu kiukutteli urakalla.

Eniten nimeämisissä pistivät silmään perustelut. Terhi perusteli Minnan kahta ääntä taas tuttuun tyyliinsä, jotenkin vain aina tuntuu, että Terhi ihan oikeasti inhoaa joitakin henkilöitä ja antaa sen kuulua perusteluissaan. Ikävän kuuloista. Perttukin tuntui olevan kiukustunut Minnaan ladellessaan kahden pisteensä perusteluja. Jännä, että vaikka Timokin palkitsi Minnan kahdella pisteellä, Timon perustelut eivät kuulostaneet kiukustuneilta. Ehkä Timo nyt vain aina osaa vetää kaiken lekkeriksi? Luettuna nuo perustelut näyttävät aina ihan erilaisilta kuin televisiosta katsottuna. Kati pääsi jo Terhin tähtäimeen, mikä olikin ihan odotettavissa. Terhi ei tietenkään Katia halunnut nimetä, mutta se nyt vaan meni niin! Ei oo reiluu! ;)

Minna otti nimeämisensä rennosti, taitaa äipän itsensäkin mielestä olla kiva päästä taas kotiin! Ja mitäpä tuolla enää roikkumaan, kun voitto kuitenkin on äärimmäisen epätodennäköinen mahdollisuus. Katia nimetyksi joutuminen rassaa enemmän ja neito on taas väläyttelemässä lähtöä talosta lähiaikoina. Toivottavasti Kati kuitenkin pysyy talossa, Kati on mukava oman polkunsa kulkija ja väripilkku. Kammoan ajatusta, että talossa olisi jäljellä enää ripariryhmä Tiina ja Terhi.

Timokin sai paljon ääniä, mutta ei riittävästi joutuakseen äänestykseen. Vähän pisti silmään, että Timo ja Kati istuivat nimeämisten jälkeen pihakivellä. Näinhän oli kaksi viikkoa sitten, kun Hanna tuli nimetyksi. Aika pelimies! Myöhään yöllä Timo ja Terhi keskustelivat ja Timo sanoi lopuksi Terhille, miten Terhi on mukava ja jos hän tarvitsisi jonkun jolle puhua, se olisi juuri Terhi. Ohos, joko tuo oli onnenkantamoinen tai Timolla on aivan loistava pelisilmä. Ehkäpä Timo todellakin vaistoaa, että charmilla Terhiä on turha yrittää hurmata, joten Terhin turhamaisuuteen vetoaminen on paras ase. Terhihän pitää itseään kaikkien lohduttajana ja empaattina, mitä nyt selkäänpuukotukseltaan ehtii. ;)

Maanantai ja uusi viikkotehtävä koitti taas. Onneksi sentään viikkotehtäväksi ei tullut näytelmää, jo pelkkä ajatuskin tuosta porukasta häsläämässä näytelmän parissa pitkästytti. Tai no, kun tarkemmin ajattelee, ehkäpä taiteellisten näkemysten erilaisuus olisi saanut parit herkulliset hermojen poksahtamiset esille... ;) Munatehtävä on tylsä, jengi hengailee munien kanssa aamukasista puolille öin. Päiväunien puuttuminen kiristää varmasti pinnaa sekin eli siinä mielessä lupaava viikko tulossa?