Maanantai toi taas uuden viikkotehtävän, tällä kertaa vuorossa oli pukeutuminen armeijakamppeisin ja majoittuminen pihalle kolmeksi päiväksi Leirin pitoon. Loistava tehtävävalinta BB:lta, jo pelkkä tehtävänanto paljasti taas uutta kilpailijoista.

Tiina aloitti heti ruikutuksen ja murjottamisen. Maanantaina Tiinan sanasto vaikutti välillä aika yksioikoiselta, neitonen hoki prinsessamaisesti v*ttu. Ilmeisesti vieläkään ei ole neidille mennyt perille, että vaikka nyt ei viikkotehtävästä kamalan innostunut olisikaan, niin sitä ei välttämättä tarvitse kuuluttaa koko maailmalle ja riskeerata rangaistusta.

Terhikään ei ole armeijaa käynyt, mutta tällä neitosella oli heti ihan toinen ote hommaan. Hyvä Terhi! Välillä Terhi yritti puhua vähän järkeä Tiinallekin, mutta aika turhaan?

Antti valittiin joukkueenjohtajaksi. Tyttöjen mielestä hän ottaisi parhaiten heidätkin huomioon eikä pojillakaan ollut mitään Anttia vastaan. Antin johtaminen on vaikuttanut aika lepsulta, ehkä hiukan napakampi ote olisi paikallaan ettei BB vaan kosauta tehtävää liian lepsuun johtamiseen...

Timo tuntuu viihtyvän leiritehtävän parissa, mies on vuollut puusta enemmän kuin lisätehtävän "vuole puu-ukko" verran. Perttu ja Mika heittävät herjaa minkä kerkiävät. Mikalla on kokemusta soppatykistä, joten osatehtävä keittää 30 litraa hernekeittoa kaatuu Mikan leveille hartioille.

Tytöt tekivät maanantaina mielenkiintoisen kauppareissun, ostoskassaa oli 120 euroa ja viikkotehtävän rajoitusten mukaisesti kaiken ostettavan kuuluisi olla sellaista joka säilyy pihalla. Ostoslista laadittiin yhdessä, mutta jostain syystä tytöt (ja varsinkin Tiina) villiintyivät kaupassa ja alkoi hillitön karkin ja herkkujen lappaminen. Lopulta ostamatta jäi jauhot, makkara ja sinappi. Tytöt vähän paikkailivat ja ostivat paketin nakkeja ja sinappia. Karkkia kaupasta tarttui mukaan kolmasosalla ostosbudjetista eli 42 eurolla. Järjetöntä! Mielenkiintoista että sössijä oli juuri Tiina, joka on aikaisemmin suvainnut motkottaa Lintsin ja Timon kauppareissullaan karauttamasta aamiaispaketista päivätolkulla. Ehkäpä pojille eivät karkit maistu ihan siinä määrin kuin mitä ripariryhmän sokerihiirille...

Tänään keskiviikkona viikkotehtävän lisätehtävänä oli temppurata. Parhaimman ajan sai Perttu, joka saa palkinnon (ehkä Laura Bono tulee laulamaan tänään?) itselleen ja valitsemalleen henkilölle. Perttu valitsi Antin. Oli mielenkiintoista mikä nitinä syntyi, kun pojat menivät sisälle siivoamaan ja valmistautumaan ilmaa varten. Tiinan loistolausahdus oli se, miten juuri Antti ja Perttu eivät olisi ansainneet palkintoa, sillä heille on jo järjestetty synttärit talossa. Tyttö näytti tosi orvolta kurkkiessaan nenä kiinni ikkunoissa talon sisälle. Mutta hei, eikös aitous ole ok ja mikä sen aidompi tunne kuin kateus. ;)