Itsehän tätä kerjäsitte, joten yritän nyt blogata vähän tiuhempaan tahtiin. Se vaan on hirvittävän vaikeaa, meille kun ei tapahdu yhtään mitään. Ja minunkin kykyni jorista loppumattomiin samoista vanhoista asioisa taitaa vähitellen saavuttaa rajanasa? Vaikka huomattavan lahjakas tyhjänjauhamisessa onnekseni olenkin. :)

Edessä on jälleen lomaviikko, mitä nyt maanantain ja tiistain olen ensin työreissulla. Työt ovat nielaisseet täysin, hommia olisi (töissä) enemmän kuin ehtii tekemään edes kohtuudella. Joko olen muuttunut entistä tehottomammaksi äitiysloman aikana tai sitten hommat ovat oikeasti lisääntyneet. Mutta turha valittaa, en ole sitä tyyppiä joka tekemättömistä töistä stressantuisi. Lasten hoitoura on lähtenyt käyntiin menestyksekkäästi, tosin kerran vipeltäjäni tulivat jopa mukaan töihin auttamaan minua. Hoitotäti kun oli kipeä ja en halunnut lykkiä ihania pikkupilttejäni varahoitoon. Päivän aikana kerkisin jo monesti katua typeryyttäni, jos hoitotäti vielä joskus sairastuu, lykkään nuo riemumielin hoitoon vaikka Morticia Addamsille... Lapsilla oli kyllä hauskaa sekin päivä.

Tekemättömistä töistä puheenollen: Löytyisikö laajasta lukijakunnasta (hei äiti!) ketään reipasta, joka tulisi siivoamaan läävääni? Vaikka pystynkin menestyksekkäästi sulkemaan silmäni sekasotkulta, en ole valitettavasti vielä onnistunut keksimään keinoa, jolla saisi katkaistua tuntoaistimukset jalkapohjista. Dublot sattuvat ilkeästi jalan alle jäädessään. Muistan hämärästi, että keittiössä oli joskus tiskipöytäkin...

Mieluummin kuin kotitöitä huvittelen päivät (=illat, päiväthän olen tietenkin töissä) joko pistelemällä (ristipistoa, harvemmin lähimmäisiä sentään) tai pelailemalla aikuismaisesti Pleikkarilla. Tosin vajavainen kuntoni asettaa rajat myös pelaamiselle, meillä kun pelataan EyeToy-pelejä, joissa peliohjaimena toimii oma kroppa tai sitten tanssitaan tanssimatolla. Hiki tulee huonokuntoiselle!

Mutta humppahammasta eikun jalkaa vipeltää nyt, taidankin mennä hyppimään parit tahdit.

(Kysyn vaan, kannattiko pyytää tiheämpää päivitystahtia!!!)