Essille ostettiin toissa kesänä Viron matkalla kuutionmuotoinen leikkiteltta. Siinä on kaksi läpinäkyvää sivua, joista on kiva kurkkia elämänmenoa ja mikä parasta aikuinenkin näkee mitä teltassa tapahtuu. Kyylä mikä kyylä!

Eilen Essin piti ehdottomasti saada teltta sisälle yöksi, neiti halusi nukkua teltassa. Raukka ei taida vielä tietää mitä oikea telttailu on. Isi kävi kiikuttamassa teltan sisälle, ei mikään ihme homma, kun kuutiota ei voi edes kiinnittää maahan. Laitettiin kuutio pyörötuolin patjan päälle makkarin lattialle ja Essi peittojen ja tyynyn kera sinne. Ipana todellakin nukkui yön teltassa...

Mietin jo tässä, että telttaa ja patjaahan voisi hivuttaa vähitellen ulos makkarista... Olohuoneeseen... Siitä eteiseen, mutta sitten tuleekin ongelma. Vaivihkainen hivutus ylös rappua lienee iso ongelma?

Ex on ínnostunut autoista. Tottahan Essikin on autoilla leikkinut, mutta Exälle autot ovat henki ja elämä. Hoitotätikin totesi, että Ex on hyvässä iässä: Ei osaa sanoa paljon muuta kuin auto, mutta hokeekin sitä sitten sitäkin enemmän. :D

Ex ajelee autoillaan kolareita, kräsh bäng vaan. Seuraava äänitehoste on aijaijai... auuuu!!! Loukkaantuneita autoja pitää puhaltaa, minä saan puhallettavaksi yleensä toisen ja toisen Ex puhaltelee itse terveeksi. Ja sitten taas uusi kolari... Loputtomiin.