BB:ssa on hiukan hankala tilanne, kumpikin häätöäänestykseen joutunut aiheuttaa omalla tavallaan jännitteitä taloon. Olisipa tulilinjalla joku tylsimys... Mutta ei, näistä kahdesta on nyt valittava.

Henri on viinaa saatuaan melkoinen ääliö. Selvänäkään miehen jatkuva huomionkeskipisteily ja päällekäypyys ei välttämättä innosta. Mutta onpahan kiva katsella miten muita ottaa pattiin kuin pikkuapinoita. Jos Henri poistuu talosta, tulee mielenkiintoinen tappelu kukkulan kuninkuudesta. Aika oivasti mies kyllä petasi häätöään sikailemalla viikkotehtävässä, mutta riittääkö sekään? Ehkäpä tamperelaiset ottavat puhelimen käteensä ja haluavat nähdä omiaan talossa?

Mira Mira Mira. Nainen kuin nyljetty orava ja kun lady avaa suunsa sieltä kuuluu narinaa ja valitusta. Potentiaalinen riitelijä, uskaltaa kyllä sanoa vastaankin jos itsesääliltään joutaa. Hakee huomiota ja jos ei sitä saa masentuu. Miran unelmaa olisi varmaan olla ainoana naisena talossa? Ratsastaa bi-kortilla, lörppö hekumoi sillä, että nyt Arinkin lähdön jälkeen talossa on vielä kaksi bi:tä jäljellä. Toistaiseksi, laji tuntuu viihtyvän ja sikiävän talon sisäänpäinkääntyneessä ilmapiirissä. Liekö turvallinen kaappiolo?

Olin viime viikollakin väärässä arpoessani lähtijää, joten samapa tuo on olla väärässä tälläkin viikolla. Lähtijäksi veikkaan Henriä, ehkä suomalaisilta löytyy vielä munaa äänestää pissapäässäilijät pois?