Tänään talosta häädetään jo toinen asukki. Käytännössä lähtijä on Ari tai Mira, Mikaa tuskin häädetään. Valitettavasti järki näkyy noissa äänestyksissäkin, ne joilla järkeä on eivät tuhlaa rahojaan moiseen turhuuteen. ;)

Tällä viikolla viikkotehtävänä oli nuorallakävely. Ehkä vähän turhan vaarallinen tehtävä, mustelmilta ja ruhjeilta ei vältytty, vaikka nuoralla taiteiltiin vain ja ainoastaan selvinpäin. BB:lta oli loistava veto laittaa keskiviikkoon Hawaii-bileet! Vähän hupia ja piristystä elämään talossa ja paljon kapuloita rattaisiin viikkotehtävän harjoittelun kannalta. Kivillehän se viikkotehtävä sitten meni, rangaistusten takia lähinnä. Oli mielenkiintoista katsella, miten Heidin reaktioita keskipuomilla kävelyn takia tulleeseen rangaistukseen. Tosi jännä, se joka mokan teki on sitä mieltä, että eihän sillä ole merkitystä kuka sen teki. Ei olekaan, mutta ehkä se olisi kuitenkin muiden päätettävissä. Ja on typerää vedota siihen ettei _tiennyt_ kun kerran kielto oli jo viikkotehtävän annossa paperilla!

Heidillä on muutenkin vaikeaa, tyttö-raukka ei edes tiedä onko varattu vai vapaa. Odotan mielenkiinnolla BB:n rangaistusta tuolle Malibu-barbielle. Veikkaan että rangaistus on automaattinen osanotto ensi viikon häätöäänestykseen. En tiedä mikä Heidissä tökkii, jotenkin vain en jaksaisi jatkuvaa niinku niinku tankkausta ja sitä että neiti vaikuttaa todella estoiselta. Ihan kuin miettisi jokaisen sanansa ja eleensä etukäteen.

Päivätehtävä, jossa kiellettiin kiroilu oli ihan loistava! Kiroilu on ollut ihan holtitonta, kerrankin tuli vähän kuria ja järjestystä tuohonkin porukkaan. Arvasihan sen, että satasesta ei noilla rääväsuilla jää kuin muisto vain. Kaarlon tankkailu siitä onko perse kirosana vai ei oli todella huvittavaa tehtävää. Kaarlo on tosi mussukka, mutta joskus tuntuu että pulisonkien kasvattamisen sijaan jätkän olisi kannattanut keskittyä enemmän hoksottimien teroittamiseen. Mutta miehen kaipailu tyttöystävän perään on suorastaan hellyttävää.

Hanne on ihana höpsöttäjä, tykkään ihan täysillä. En ole tainnut törmätä kertaakaan lankun tai television ääreen niin, että Hannella olisi ollut jotain pahaa sanottavaa kenestäkään. Ihanan valoisa luonne tuonne taloon! Ei kaikkien tarvitse olla syvällisiä roskakasojen tonkijoita, tilaa on ilopillereillekin. Jenni nostaa profiiliaan, vaarana vain on että välillä homma menee niuhoilun puolelle. Vaikka oikeasti neito sanoisi asiastakin, talon ukot vaan ovat niin äijiä, että joskus kyllä nousee ärsytyskäyrä täällä ruudun tälläkin puolella.

Henri, voi pyhä jysäys! Kuinka hallitseva voi tyyppi ollakaan. Vaikka kuinka olisi vitsiniekka niin jotain rajaa kiitos. Ei sankaritarinoitakaan jaksa ihan jatkuvasti kuunnelle, muillekin tilaa pliis! En yhtään ihmettele, että joku Ari kokee olevansa väärässä seurassa testosteronilinnakkeessa, moni ihan tavisheterokin olisi varmaan ihmeissään taloon valittujen ukkojen kanssa. Karissa on paljon hauskaa, ei taida ihan niin tyhmä ollakaan kuin mitä ensivaikutelma ehkä antoi ymmärtää. Mika on aika turha asukki, tekeekö se poju muuta kuin nukkuu tai sikailee? Tai kutee Sarin kanssa? Jep, lapsen oksutauti on kiva juttu, tulee katsottua yölläkin mitä talossa tapahtuu. ;)

Hmm, mutta tänään putoaa.... Mira! Neiti on ehkä osittain ansiottakin saanut nipottajan maineen. Plus kuinka kauan hupia yhdestä lintukammosta voi edes olla? Jep, se on kaluttu loppuu jo aikaa sitten.