Ensimmäinen sirpale on tietenkin Pewter... ei kun siis joo, pistetään nyt muodon vuoksi listalle ensimmäiseksi Essi, joka täytti rapiat kuusi vuotta. Essi haluaa kovasti isoksi ja kouluun, sääli vaan, että eskariinkin pitäisi ehtiä.

1366652.jpg

Prinsessalle toki synttärikakuksi kruunu. Sodastream-tiivisteellä (vadelma) oli kätevää sekä värjätä että maustaa kerma.

Mutta asiaan: Toisena sirpaleena tietenkin Pewter, jonka olen sysännyt kaappiin marinoitumaan. Viimeistelyähän se raukka kaipaa, mutta kun Nyt Ei Jaksa! Neuloin mokomaa hulluna, joten nyt kaipaan taukoa. Kalkkiviivoillahan tauko on kaikkein kätevin ottaa...

Kolmanneksi sain Uuden Rakkaan:

1366658.jpg

Vanha uskolliseni on edelleen todella uskollinen, mutta hermo meni lasten jatkuvaan kärttämiseen. Ne mokomat halusivat pelata Franklinia. Miehen koneessa puucee-pelit ei pyöri, sillä on typerä Mäkki, joten välttämättömyyden pakosta sain sitten uuden läppärin. Ura on alkanut hienosti, jo kaksi näppäintä on irronnut osittain... Laatua siis!

Lanka on aina varma nakki, sitä kun saa lisää niin ei ole huolta mistään. No, ehkä joskus on kylmä hiki odotellessa luottokorttilaskua. Mutta sekin murhe on nyt poissa, sillä nettiin on noussut uusi upeita kauppoja, joissa korttia ei tarvitse vilauttaakaan. Titityyssä oli myynnissä rapulankaa, joten sitähän oli PAKKO saada. Muotilankaa, lääh! Soijaa! Kitiiniä!!! Ja soijaa!!!

1366672.jpg

Niin ja Harmonyt. Oi kun nuo kakkosen sukkikset on ihanat, tylpähköt päät, mukava tuntu ja Oikea Pituus. Mii laiks. Kerrankin auringonvaloa ja edes jotenkin oikeat sävyt.

Rapulangasta tekeytyi lyhytvartiset sukat kukkapurkkisääriin:

1366678.jpg

Nuo on aivan ihanat sukat jalassa, tosi hengittävän ja kevyen oloiset. Ei hiosta yhtään. Näitä lisää kiitos! Ehkäpä voisi tehdäkin, lanka on kaiken muun kivan lisäksi jopa riittoisaa, lyhytvartisiini meni vain 44 grammaa lankaa...

Jos vielä muistaisi muuttaa noita sivupalkin tietoja, niin elämäni olisi aika täydellistä!