Iltojen pimetessä on tullut katsottua vaihteeksi televisiota. Muutama mainos kiinnittää jopa tämmöisen apaattisen tv-notkujan huomionkin.

Ensimmäinen huomionarvoinen uutuus on Subin hometalosarja Piiri. Ohjelman mainoksissa joku astmaatikko tilittää, miten vanhan teatterirötiskön sisuksiin astuessa henki salpautuu ja alkaa huimata. Kurjaa tuommoinen ihmisten terveydellä leikkiminen tv-sarjan kustannuksella! Ettei vaan kohta käy Harrit ja tarvitaan tehohoitoa astmatädin virvoittamiseksi. Samainen talo lienee muutenkin ihan purkukunnossa, joku ex-salkkari tilittää miten tuuli heiluttelee hiuksia. Eihän se kivaa ole, että talo on niin hutera, että sisään tuulee.

Suuria suosikkejani ovat kaikki terveysside- ja pikkuhousunsuojamainokset. En nyt ala jäkättämään siitä, että miksi pikkuhousuja pitäisi suojata, uusi Always-mainos avaa ihan uusia näkökulmia vanhaan aiheeseen. Ok ok, edelleen kuukautissuojat ovat siniverisiä varten, mutta mainostoimisto on tullut ihan roimasti kaapista ulos: Nyt puhtaalla valkoisella siteellä huristavat satiaiset kovaa kyytiä. Vau, mikä upea puhtauden ja likaisuuden kontrasti! Sekin on äärimmäisen rehellistä, että mainoksessa jopa vihjataan siteitten sisältämiin kemikaaleihin, satiaisraukkojen huristelu loppuu kemikaalihuuruisen siteen päällä aika nopeaan. Hieno kannanotto! Näitä lisää!