Meillähän Mies hoitaa yleensä kauppareissut, minä keskityn kirjoittelemaan kauppalistat (ja haukkumaan tietty Miehen kun se ei kuitenkaan muista tuoda kaikkea mitä listalla on...). Reilun kaupan murukahvi alkoi olla lopussa ja kun televisiossa mainostetaan sopivasti jotain Nestlen uutta murukahvia käskin tuoda sitä (jep, minä boikotoin vain boikotteja). Hyväkäs toi sitten lisäksi samaisen puljun Cappuccino-pikajauhetta. Yyh, enhän minä tykkää cappuccinosta! Sehän on maitokahvia joka on Pahaa!

Virhe, paha virhe. Sehän olikin sairaan hyvää! Ihana crema, vaahto. Aijai. Harmillista, että tuota makunautinto ei voi hyvin mielin nauttia, tökötissä on nimittäin kovetettua kasvirasvaa. Hyh, hyh ja vielä kerran hyh. Jokaisen kupillisen myötä kuulen miten suoneni vähitellen umpeutuvat mokoman teollisen moskan vuoksi.

Eilen angstailin kurjaa kohtaloani Ionalle irkissä ja enkös saanut hyvän ehdotuksen. Jos vaikka hankkisi Bialettin mokkamutterin ja vaahdotuskannun, niin voisi tehdä cappuccinonsa ihan itse. Tuumasta toimeen, Iona oli joskus nähnyt moisia myynnissä Tampereen Prismassa, joten poppoo autoon ja ei kun menoksi. Ja yes, sieltähän ne armaat löytyivät. <3

Nyt on sitten mutteroitu kunnon kahvia ja vaahdoteltu punaista maitoa. Tai-vaal-lis-ta!