Päätin lisätä Irkkikamujen blogilistan lisäksi vielä IhqBoxin. Johan siellä oli Elma-täti, tuo tavisten tavis ja blogaajien lempitäti, jo kauan oleillutkin. IhqBoxiin ei ole helppo päästä, vasta parin kuukauden kiihkeiden etsintöjen jälkeen löysin Elmalle arvoistaan seuraa eli Ltiilikan blogin.

Ltiilika esittelee itse bloginsa "Tekoälykästä lätinää mukatärkeistä asioista." Tekoälyhän juuri onkin paras äly, joten jo esittely ON lupaava. Blogi on viihdyttävää luettavaa eikä vähiten sujuvan kielensä vuoksi. Erityisen hauskaa on se, että aiheiden kirjoa riittää.

Kun ja varsinkin JOS joskus löydän Elmalle ja Ltiilikalle lisää arvoistaan seuraa IhqBoxiini (tai vaihtoehtoisesti epätoivoisena lasken joskus kriteerejä), yritän muistaa esitellä vähintään yhtä lyhyesti myös uuden vahvistuksen. Ei määrä vaan laatu, jota pyrin omassa elämässäni toteuttamaan lisäämällä määrää kun laadun tarkkailu tökkii rankasti.

Bloggerin puolella on toinen lista blogeista, joista edelleen mielelläni luen. Onneksi blogeja riittää parillekin eri listalle...