En sitten ihan väärin arvannutkaan, kun veikkasin asukkien nimeävän Janin ja Kathyn. Nimetyiksi tulivatkin Perttu ja Jani (tosin Katilla oli sama määrä ääniä kuin Janilla, mutta BB:n ääni ratkaisi). Eipä Perttukaan yllätys ollut.

Bog Brother on tarjonnut todella paljon huvitusta, torstai iltanakin nauroimme Miehen kanssa kippurassa porukan jutuille. Ohjelman nettisivuilla aivan käsittämättömät keskustelut kuitattiin vain "pojat kertoivat seksijuttuja" - vuoden vähättely? Samaan aikaan Minna ja Iina keskustelivat syvällisiä, tuntuu että näille kahdelle on muodostumassa hyvät ja luottamukselliset välit. Myös Mika ja Minna ovat hyvää pataa, ei heitä turhaan sanota Isäksi ja Äidiksi.

Romanssinpoikasiakin tai ainakin keskinäistä kiinnostusta olen välillä ollut näkevinäni, ehkä eniten Timon ja Hannan välillä. Tosin Hanna tuntuu viihtyvän parhaiten poikien kanssa, myös muidenkin kuin Timon. Välillä Hanna vehtaa ainakin Antti A:n kanssa.

Kiva juttuporukka on muodostunut Mikasta, Anteista ja Hannasta, tosin Hanna ehkä enimmäkseen tyytyy osallistumaan poikien juttuihin kuunteluoppilaan roolissa. Välillä tuntuu, että jotkut asukit vähän väistelevät Jania, ehkäpä Janin jutut ja tietty päällekäyvyys alkavat vähitellen ärsyttää?

En oikeastaan osaa odottaa kummankaan nimetys putoamista, asukkaat tämmöisenään muodostavat hyvän kokonaisuuden. On sääli, että jo huomenna joku joutuu lähtemään, olisin mielelläni tutustunut kaikkiin ensimmäiset kaksi viikkoa ja nähnyt miten ryhmädynamiikka kehittyy. Nyt ensimmäiseen lähtijään tutustuminen jää pahasti kesken.