Siinäpä mulle uusi intiaaninimi. Navia valmistui perjantaina, hiphiphurraa. Mutta sitten tulee se mutta, nimittäin ISO MUTTA. Neulehan sisältää 120 jaquard-neuleena tehtyä "pallukkaa". Pallukat on tehty ottamalla niihin kohtiin kaveriksi toinen paksumpi lanka. TIETENKIN tulin ajatelleeksi sitä, että kunkin pallukan olisi voinut tehdä omalta lankakerältään vasta kun neule oli jo hyvänmatkaa puikoilla. :P Joten kuljettelin sitten vain lankaa pallukasta toiseen neuleen takana, pääteltävää siis riittää satoja langanpätkiä. ARGH!

Olen päätellyt ja päätellyt ja päätellyt perjantaista alkaen enkä ole vielä edes puolivälissä... Päätellyt langanpätkät olen keräillyt huolellisesti kannelliseen pakasterasiaan ajatuksella että eivät seilaisi ympäri kämppää. No nehän seilaa, armaat täystuhoisat lapseni tyhjentelevät kippoa aina kun silmä välttää... Puuttuu vain, että mokomat saavat käsiinsä sakset ja mallioppineina napsivat koko Navian tuhannen päreiksi. Sattuu pelkkä ajatuskin.

Tänään kärsin taas kovasta postineuroosista, josko Amazonin tilaus tulisi tänään... Pliis pliis pliis postimies Pate, armahda jo! Perun kaikki pahat sanani postista ja postimaksuista (no en tod!!!), jos tuot kirjani kotiin... Suunnitelmana olisi tilata johonkin Victorian Lace Today kirjan malliin lankoja Knitpickistä, kun eräs ihana ihminen lupasi kuriiroida. :))) Kun pelkkiä Optionseja ei sentään kannata tilata... Hmm, näyttää pahalta, että ihq-puikkojen edessä on sana "pelkkiä". Olen sairastunut pahaan keräilyvimmaan...