Ensin huivit, Knitpicksin langoista oli tarkoitus tulla pari huivia Victorian lace today -kirjasta. Sääli vaan kun heitin pois sen paperin, mihin olin kirjoittanut mitä lankaa ja mihin huiviin... Muisti on deletoitu, joten voin vain arvailla, mitä alunperin suunnittelin.

438097.jpg

Alpaca cloud lanka on 100 % baby alpacaa, värinä tummaakin tummempi midnight. Langassa on vihreitä kuituja, aivan ihana lanka. Pehmeää! Tätä voisin haluta kaikissa väreissä, pari kiloa näin alkuun voisi riittää korjaamaan akuutit puutteet.

438103.jpg

Shadow-lanka puolestaan on 100 % merinovillaa, värinä tässä Sunset. Olettaisin, että olen katsellut tuota ihanaa ruskeaa huivia sillä silmällä?

438104.jpg

Lisää Shadowta, tällä kertaa värinä vihreä Lost lake. Tuo keltainen huivi on mielestäni ihana.

438117.jpg

Memories-lanka on sekin 100 % merinoa, sukkalankaa värinä Redwood forest. Mutta kapinallisena haaveilen, että tämä lanka muuttuisi joskus Clapotikseksi. Mutta jos ei tule Clapoa niin tuleepahan tosi ihanat sukat! ;)

438127.jpg

Vasemmalla on Gossamer-lankaa värinä Trail. Ja ylläri, se on 100 % merinoa... Tämän langan tilasin viime tingassa, ei mitään hajua mitä siitä tulee. Hiirikäsi villiintyi, työtapaturma tai jotain. Oikealla on kaksi kerää poskenpehmeää Andean Treasure -lankaa, väri Granite. Tällä kertaa sentään 100 % baby alpacaa. Tästä pitäisi tulla miehelle pipo, taitaa olla ainoa lanka, joka jäi kaihertamaan näistä hampaankoloon. Lanka on aivan sairaan ihanaa ja pehmoista ja OI MIKSI en älynnyt tilata sitä myös itselleni???!!!! DÄÄM!

Hmm, nyt on vain yksi pieni ongelma. Suunnitelmat on, lankaa on, Options-puikot (ne ON muuten tosi ihanat vaikken niitä nyt tähän hätään kuvien kanssa esittelekään), mitä puuttuu? Perheenäidiltä, joka käy töissä???