Aika kulkee hirmuista vauhtia, tänään oli jo eka neuvola. Taitaa olla nyt rv 9+4? Ensimmäinen neuvola oli niin tuttua edellisiltä kerroilta. Se sama vanha kärvistely aamulla, kun täällä meillä nuo mokomat on niin kovasti pitkien pissojen perään. Hirveää! Voiko pahempaa kidutusta ollakaan... Tosin eilisen pahoinvointi piti huolen siitä, että pääsin vähän helpommalla. Juominen ei illalla onnistunut kun tuntui että muutoinkin tunteja aiemmin syöty on tulossa ylös. Huoh, mihin hävisi ahkeralla venyttelyllä hankittu vatsalaukku? Tuntuu että vatsa vetää äärimmäisen vähän eikä edes sulata mitään enää. Kiva mennä illalla nukkumaan pahoinvoivana ja herätä aamulla samaan ihanaan tunteeseen...

Lähetteet verikokoisiin tulivat tietysti. Kävin samantien labrassa, jos nyt vaikka kuitenkin veriryhmä olisi muuttunut tai olisin jostain hankkinut kupan, syfiliksen tai hivin. Kyllähän se pienten lasten äitien villi seksielämä tiedetään... Terveydenhoitaja ehdotti, että jos kuunneltaisiin sydänääniä, mutta kieltäydyin kunniasta. Ei ne mulla oikeasti kuulu tähän aikaan, joskus on ollut vaikeuksia kuulla niitä rv13kin... Toisaalta muutenkin musta sydänäänet on megatylsä juttu, ok, ne kuuluu, hyvä. Next! Ei herätä ihmeemmin fiiliksiä.

NP-ultra onkin sitten muuttunut viime kertaisesta eli siihen voisi yhdistää seerumiseulan. Jaa-a. En tiedä haluanko tietää. Pitänee keskustella miehen kanssa kuitenkin. Downiahan noilla seuloilla lähinnä haetaan ja olisi kai se hyvä tietää etukäteen. Mutta kun mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Ultraan menen kyllä, onhan se hyvä vielä tsekata että kohdussa ollaan vieläkin kotona. Lääkärinkin olisin voinut passata, kun lääkäri silloin totesi raskauden kohdunsisäiseksi. Sinne menen kyllä ihan mielelläni, ultra oli pelkkä ultra eikä siinä muutoin ollut mitään normaalia raskaudenaikaista tutkimista.

En tiedä tuliko tämä nyt yhtään sen todellisemmaksi kun eka neuvola on käyty. Mulla on muuten vaan paha olo ja väsy... Parin seuraavan viikon aikana sitten riittääkin hulinaa, sekä tuo np-ultra että lääkärikäynti, jos se sitten?