...mutta minkäs sille voi kun kotiäidin ilot on pienet. Onneksi myös murheet. Ja varsinkin rahamurheet, tili ei ainakaan mene yli kun pelkkä lyhyt lastenviivotin riittää senttien mittaamiseen. ;)

Mutta tämän päivän kohokohta tähän mennessä:

SE SÖI!!! SE SÖI!!! *hyppii riemuissaan tasajalkaa*

Mun pieni vauvani söi koko mahtavan suuren puuroannoksen jonka pienelle laitoin. Mahtavan suuren todellakin, ruokalusikallinen kaurahiutaleita, kaksi vettä ja kolme teelusikallista hedelmäsosetta. Mutta ikinä ennen Vauva ei ole syönyt kokonaan edes sitä.

Pieni suu vain aukeni, oli niin ihana syöttää kun ruoka kerrankin maistui! Toivottavasti myös seuraava ateria maistuu, tosin onneksi jemmassa on myös oikein naminamimaustettua jauhelihaa pienelle. Loppua kohti suun aukeneminen vähän hidastui, mutta silti poika mussutteli puuroaan hyvällä halulla. Kertaakaan ei pulauttanut pois suusta kuten yleensä.

Hitsit, olen niin iloinen, mutta taidain silti mennä antamaan pienelle puuromaidot tissistä nyt heti perään. Halusin vain jakaa tämän Suuren Ilon (enkelikuoro laulaa taustalla) kaikkien uskollisten lukijoideni kanssa (hei äiti!).