Kävin hummailemassa risteilyllä parisen viikkoa sitten ja reissun jälkitaudiksi sain huimauksen. Yyh, kamalaa. Iltapäivisin alkoi huimaamaan joka päivä. Tolpillani kyllä pysyin, mutta ärsyttävää ja inhottavaahan se on kun huimaa. Varsinkin kun on raskaana, sitä alkaa tuijottelemaan sormiaan hysteerisena, nakkisormet??? Raskausmyrkytys??? JOTAIN!!!

Googlailinkin ja yritin arpoa mistä moinen johtuu. Alhainen verenpaine, raudanpuute (joo, sehän mulla toki onkin, mutta niin paha?), suolatasapaino... You name it. Kunnes irkissä ystävä mainitsi, että jos sulla on nestehukka. Jepjep, toki. Näin juuri, muutkin oireet täsmäävät, mutta enpä vaan itse tajunnut. Nyt olen yrittänyt kiinnittää huomiota juomiseen eikä ole sen jälkeen huimaillut. Ja jaksaakin taas paremmin.

Kyllä ihminen on sitten tyhmä... Älyttömintä koko jutussa on se, että normaalisti juon kuin kameli. Alkuraskauden pahoinvointien aikana juominen väheni kun oli niin paha olla, vesikin oksetti ja siitäkin juominen on vaan jotenkin päässyt hiipumaan vahingossa. Mutta olihan se toki kätevää kun ei tarvinnut juosta vessassa. ;)