Tänään BB-talossa juhlittiin Timon ja Hannan häitä. Liekö ensimmäiset häät BB-historiassa? :) Koko soppahan sai alkunsa Tiinan unesta, jossa Hanna maanantaina kosi Timoa nuolemalla herran jalkoja ja perjantaina oli häiden vuoro. Perjantaihäät siirtyivät lauantaille Iinan rangaistuksen vuoksi, liekö eka kerta kun häät siirtyivät siksi, että kaaso oli joutunut jalkapuuhun?

Tytöt ja pojat laittoivat itsensä juhlakuntoon, morsiamellekin löytyy kaunis valkoinen mekko. Ok, olihan siinä vähän kukkia, mutta miksi ei saisi olla? Juhlaväki todella näyttikin juhlaväeltä. Perttu sai papin tehtävän ja hoitikin homman aika hyvin. Liperit sopivat Pertun palavaan katseeseen kuin nenä päähän, Pertustahan tulisi mainio pappi. ;) Puheessaan Perttu sovelsi BB:n sääntökirjaa avioliittoon menestyksellä, jäin kaipaamaan ainoastaan alkurepliikkiä "Tämän seurakunnan ja Big Brotherin valvovan silmän alla..." Kysymyksiin tuli myöntävät vastaukset, morsian halusi ja sulhanen tahtoi. Hääohjelmana oli Kathyn laulama Pussaa tyttöä.

Vihkimisen jälkeen oli vuorossa hääateria. Big Brother yllätti kutsumalla morsiusparin päiväkirjahuoneeseen ja antamalla lahjaksi kolme pulloa shampanjaa hienon onnittelukortin kera. Hienoa BB, sillä on sittenkin sydän! Ihana ele, olisi ollut jotenkin karua, jos BB ei olisi osallistunut häähumuun mitenkään.

Hauska ohjelmanumero olivat myös bestman Antin ja morsiamen isän Mikan puheenvuorot. Sääli vaan kun morsiamen vanhemmilla oli pientä suuharkkaa, Mika silmäili vaimonsa Minnan sijasta sulhasen sisarta (?) sillä silmällä... Hääleikkeinä oli Tuttu Juttu, jossa hääpari pärjäsi yllättävän hyvin intensiivisen kolmen viikon tuntemisen ja viikon seurustelujakson pohjalta. Häävieras GayLord ryösti morsiamen ja sulhasraukka joutui sekä runoilemaan että strippaamaan saadakseen morsionsa takaisin.

Uuvuttavien häiden jälkeen vieraat vetäytyivät päivälevolle. Illalla on vuorossa ainakin morsiussauna, pojat pohtivat jo, että suihkunurkkaus on kameran katveessa... Miksiköhän he sitä miettivät? ;)

Hienot häät, on sitä hullummissakin oltu. Aika hyvin ei-ammattilaisilta, odotan innolla millaisen koosteen tuotantoryhmä kokoaa hääpäivän tapahtumista.